Закон проти ЕМОцій

Закон проти ЕМОцій

Скільки разів потрібно наступити на одні і ті самі граблі, щоб усвідомити, що боротьба з молодіжними модами та субкультурами є боротьбою з вітряками!? Після кампаній боротьби з чеченцями, грузинами, незалежними журналістами, азійцями на базарах та різними «інакшими» уряд Путіна взявся за молодіжні субкультури. Уряд Росії подав до Держдуми законопроект про заборону музики та зовнішніх атрибутів двох молодіжних субкультур: емо та готік.

Покинемо з Євою Землю

Покинемо з Євою Землю

Масові туристичні польоти в космос із 2010 року стануть реальністю. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, компанія «Вірджин Галактик» представила на аеродромі в каліфорнійській пустелі Мохове свій літак–розгонщик «Уайт Найт–2» («Білий лицар–2»). Власник компанії, британський мільярдер та шукач пригод Річард Бренсон, назвав літак «Єва» на честь своєї матері.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Полегшена» Чехія для українця

«Полегшена» Чехія для українця

Чеський парламент обговорює новий проект закону про працевлаштування. У ньому пропонується низка суттєвих змін для іноземних працівників. Проект проходить друге читання у нижній палаті. Уряд переконує, що його метою є запровадити зрозумілі та прозорі правила політики працевлаштування.

Всі статті рубрики