Шоу на межі фолу

Шоу на межі фолу

У неділю російські моряки вкотре потішили городян і численних гостей традиційним військово–морським святом в акваторії Севастопольської бухти. Слід зазначити, що в демонстраційному бою флот обмежився лише фонограмою артилерійських залпів і ракетних пусків. А от суто стрілецьке озброєння та імітаційні засоби на кораблях і бронетраспортерах, а також безпосередньо морськими піхотинцями при «штурмі» на плавпричалі біля Графської пристані, причому ледве не в натовпі глядачів, застосовувалось без обмежень.

«Морський Бриз» затих успішно

«Морський Бриз» затих успішно

Українсько—американські навчання«Сі Бриз–2008», із залученням інших 14 країн, оголошено закритими. Армія, авіація і флот різних країн мали нагоду повправлятися й повчитися одне в одного, а вітренківсько–каурівські бабусі — покричати і покрасуватися перед російськими телекамерами у новому антиНАТОвському «прикиді».

«Без червоних троянд і траурних лент»

«Без червоних троянд і траурних лент»

Усе сталося ще минулого четверга, та в горах, далеко від цивілізації, час плине повільніше. Група з восьми альпіністів з Донецька потрапила під обвал льодовика Шаурту, що в горах республіки Кабардино–Балкарія, у Росії. Троє загинули на місці: керівник групи Олег Панченко, 1961 року народження, Антон Прокоф’єв, з 1983 року, та Андрій Плехов, з 1980–го. Решта п’ятеро вціліли.

А над малям — сова розумна

А над малям — сова розумна

Із січня по квітень поточного року тривав ініційований мерією та клубом почесних громадян міста конкурс ескізних проектів гумористичних скульптур серед дітей. За цей час кожен бажаючий хлопчик чи дівчинка мав не лише намалювати ескіз оригінальної скульптури, а й «прив’язати» її до місця майбутнього осідку та придумати пов’язану зі своїми персонажами легенду. Днями ж у Комсомольську за підсумками конкурсу відбулося урочисте відкриття одразу трьох веселих і не зовсім дитячих скульптур.

Всі статті рубрики