Лазаренко бореться за невинність

Лазаренко бореться за невинність

Адвокати Павла Лазаренка відновили процес зі скасування постанов про порушення кримінальних справ щодо лідера партії «Громада» в Україні. Як розповіла сайту «Українська правда» адвокат Марина Долгопола, на початку місяця в Печерський суд Києва були спрямовані скарги про скасування двох постанов щодо порушення кримінальних справ проти колишнього Прем’єра за 14 епізодами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Президентом знову зацікавилася прокуратура

Президентом знову зацікавилася прокуратура

Як і було заплановано, вчора по обіді Президент Віктор Ющенко прибув до головного слідчого управління Генеральної прокуратури для надання свідчень у справі про його отруєння восени 2004 року. Перед тим, як зайти до приміщення ГПУ на вулиці Борисоглібській, 18, глава держави повідомив в інтерв’ю журналістам: «Своєю присутністю хочу підтвердити, що я надзвичайно зацікавлений в тому, щоб ця справа якнайшвидше завершилася. Я знаю, що останнім часом прокуратура в цій справі працює дуже активно, і не десять, і не дванадцять годин на добу. Тому я думаю, що ми є свідками того, як справа доходить до свого логічного завершення».

РЕВЕРСансів більше не буде?

РЕВЕРСансів більше не буде?

Російських нафтотрейдерів непокоять наміри України в поточному році змінити напрямок прокачування нафти нафтопроводом «Одеса—Броди». На цьо­му наголосив під час засідання президії уряду Росії віце–прем’єр–міністр Ігор Сечин. Йшлося про проблеми постачання російської нафти до Чехії — Сечин звітував прем’єр–міністру Володимиру Путіну, який на попередньому засіданні дав зав­дання розібратися з цим питанням.

Всі статті рубрики