Як пахне «Фіалка Монмартру»

Як пахне «Фіалка Монмартру»

Для театрів оперети «Фіалка Монмартру» Імре Кальмана — це як захоплююча книга, яку можна «перечитувати» знову і знову, смакувати кожну репліку, мугикаючи собі під ніс «Карамболіну, Карамболету...». Втім, незважаючи на популярність твору, на сцені Київської оперети славнозвісний хіт із «Фіалки Монмартру» не звучав близько чверті століття. А тому прем’єру цієї оперети Кальмана, якій театр відвів роль останнього акорду сезону 2007—2008, можна справедливо назвати довгоочікуваною.

Почути та побачити «Кольорові сни»

Почути та побачити «Кольорові сни»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перед виступом гурту, Ігор Пелих, відомий телеведучий та давній друг вокаліста «Мотор’ролли» Cєні Присяжного, про новий альбом сказав так: «Щоб грати український, правильний рок, не обов’язково плакати в мікрофон із хустинкою. Можна робити це справді по–чоловічому. Від цього музика не стане менш вишуканою та менш експресивною». Цим компліментом виступ Пелиха не закінчився. З’ясувалося, що Ігор новий альбом команди вже вивчив напам’ять. На день народження Пелиха Сєня Присяжний подзвонив йому о третій ночі і сказав: «Я тобі щось подарую. Це коштує, напевно, кілька десятків мільйонів доларів». Цим цінним подарунком виявився диск із матеріалами «Мотор’ролли». Тож Пелих та його діти вже вивчили всі пісні. І тому Ігор чесно попередив: якщо буде чутно, що хтось десь підспівує, в глибині залу, то щоб усі знали, що це він.

Квітку Цісик згадували в… Одесі

Квітку Цісик згадували в… Одесі

Цього року виповнюється дві круглі дати із життя легендарної української співачки Квітки Цісик, яка народилася в Нью–Йорку — в родині Іванни та Володимира Цісиків, післявоєнних емігрантів із заходу України. Минуло десять років з часу її трагічної смерті, й цього року — 4 квітня — вона б відсвяткувала 55 років. Вона була професійною співачкою — вчилася вокалу у хранителя віденської оперної традиції Севастіана Енгельберга та закінчила Нью–Йоркську консерваторію, Цісик допомагала Роберті Флек, Бобу Джеймсу, Девіду Санборну, Майклу Болтону, Карлі Саймон, Лінді Ронстад, Мікіо Масуо, а також Квінсі Джонсу — найпотужнішому аранжувальнику–продюсерові Америки, який відкрив феномен Майкла Джексона.

У Саші і Сірожі — «Жовтуха»

У Саші і Сірожі — «Жовтуха»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поки відвідувачі фан–чату «Калиханка» віртуально сперечаються про те, чи стала програма сучасною альтернативою КВНу і «Золотому гусаку», дует Саша і Сірожа створили «Жовтуху». Так називається новий проект виробництва російської продакшн–студії «Дети солнца», який минулого тижня з’явився в ефірі телеканалу «КІНО».

Всі статті рубрики