НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В обхід Росії

В обхід Росії

Кавказьке турне Президента Віктора Ющенка плавно перейшло в третій саміт ГУАМ — Організації за демократію та економічний розвиток, який відбувся позавчора в грузинському місті Батумі. Окрім глави Української держави, у форумі взяли участь президенти Грузії Михаїл Саакашвілі, Азербайджану Ільхам Алієв, міністр внутрішніх справ Молдови Валентин Межинський. До них приєдналися президент Польщі Лех Качинський, президент Литви Валдас Адамкус, міністр закордонних справ Чехії Карел Шварценберг, міністр транспорту та зв’язку Казахстану Серік Ахметов. Якщо узагальнити основні теми саміту — наповнення каспійською нафтою нафтогону «Одеса—Броди», початок реалізації центрального маршруту «Нової євроазійської транспортної ініціативи» через Каспій та Чорноморський регіон, врегулювання конфліктів на ґрунті сеапаратизму, — все це зводиться до одного: якомога більшого унезалежнення від Росії.

НАТО — так, Вітренко — відсіч

НАТО — так, Вітренко — відсіч

Позавчора близько десятої години вечора сталася сутичка між учасниками акції «Україна за НАТО!», які розгорнули наметове містечко неподалік селища Чорноморське Комінтернівського району Одеської області ще 29 червня та активістами Прогресивної соціалістичної партії України, які прибули на місце пікету у вівторок.

Давид без тризуба?

Давид без тризуба?

Апеляційний суд Києва скасував рішення Радянського райсуду Києва від 1999 року, на підставі якого Давид Жванія отримав українське громадянство. Відтак Феміда передала цю справу до Святошинського райсуду столиці на новий розгляд. Як повідомляє пресслужба Апеляційного суду, постановою частково задоволено апеляційну скаргу заступника Генпрокурора у справі про громадянство Жванії.

Всі статті рубрики