Бразильський тріумф під бургундську завісу?

Бразильський тріумф під бургундську завісу?

«Феррарі» зміцнює свої позиції в Кубку конструкторів: на «Гран–прі Франції» у Маньї–Курі італійська «стайня» оформила дубль і відтак випереджає найближчих переслідувачів із «БМВ–Заубера» та «Макларена–Мерседеса» вже, відповідно, на 19 і 33 очки.

Хід генія

Хід генія

У своїх повсякденних клопотах ми рідко звертаємо увагу на людей, які відрізняються від більшості з нас своїми нестандартними поглядами чи діями. А якщо й повернемо голову в їхній бік, то потім, частіше за все, роздратовано пробуркотимо: «Бувають же такі!» Суспільство дуже рідко визнає геніїв за життя. Значно простіше віддати їм шану після смерті, будуючи пам’ятники й зводячи в ранг «великих українців». Мабуть, так собі легше, бо дуже важко визнати велич людини, яка живе поруч. Генії не стають першими особами міністерств і відомств — на ці посади чомусь вибиваються посередні люди, яким і доручають керувати нашим життям...

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гус і лебеді

Гус і лебеді

...У останньому чвертьфіналі Євро–2008 позавчора ввечері зустрілися переможець групи D — збірна Іспанії та представник «групи смерті» — команда Італії. Іспанці будь–що прагнули здолати чвертьфінальний бар’єр, який востаннє на європейських та світових форумах долали аж у далекому 1984 році. Та й апеннінці, чинні чемпіони світу, були сповнені бажання реабілітуватися перед уболівальниками за бліденьку гру на груповій стадії.

Карлсен полетів і повернутися не обіцяв

Карлсен полетів і повернутися не обіцяв

На теренах України проводять небагато змагань високого рівня, до яких була б прикута увага не лише вітчизняних прихильників спорту, а й закордонної публіки. Два роки тому в найпівденнішій точці Криму, Форосі, Федерація шахів країни й авіакомпанія «Аеросвіт» започаткували міжнародний турнір. Дуже швидко він набрав обертів, і наразі приваблює кращих гросмейстерів світу.

Роже, Рафа, Серьога та інші

Роже, Рафа, Серьога та інші

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора на кортах Всеанглійського клубу лаун–тенісу й крокету матчем Федерер — Грбати (6:3, 6:2, 6:2) стартував традиційний Уїмблдонський турнір. Призовий фонд найпрестижнішого трав’яного чемпіонату цього року складає трохи менше 12 млн. фунтів стерлінгів.
Уїмблдон–2008, швидше за все, буде останнім, на якому всі плани прихильників тенісу час від часу перекреслюватиме лондонський дощ. Адже консервативні англійці пообіцяли вже до наступного чемпіонату побудувати над центральним кортом дах, аби за дощової погоди можна було проводити хоча б якісь матчі. Учора ж Лондон почав без опадів...

Всі статті рубрики