Кіна не буде — плівки конфіскували

Кіна не буде — плівки конфіскували

Міліція вилучила в Олександра Кузнєцова, колишнього особистого телеоператора першого президента Росії Бориса Єльцина, приблизно 600 касет з архівними відеоматеріалами, повідомила вчора агенція РІА «Новості». Кузнєцов стверджує, що це було зроблено для того, щоб перешкодити йому змонтувати документальний фільм про російську демократію.

Європейський вибір: або в’язниця, або вокзал

Європейський вибір: або в’язниця, або вокзал

Європарламент після тривалих та бурхливих дискусій схвалив законопроект про нові правила висилки з території ЄС нелегальних емігрантів. Як повідомляє телеканал «Євроньюс», за більш жорсткі заходи в еміграційній політиці виступали консерватори і ліберали, а проти драконівських заходів щодо нелегалів висловлювалися соціалісти і «зелені». У підсумку, законопроект підтримали 369 депутатів, 197 проголосували проти та 109 утрималися. Цей закон почне діяти через два роки і буде стосуватися приблизно восьми мільйонів осіб, які зараз нелегально перебувають у країнах ЄС.

Турецький суд — найгуманніший у світі?

Турецький суд — найгуманніший у світі?

Члени курдського дитячого хору, яким по 12—17 років, можуть отримати по п’ять років ув’язнення, повідомляє Бі–Бі–Сі. Суд, який невдовзі розпочнеться у місті Діярбакір, що на південному сході Туреччини, звинувачує хор у пропаганді забороненої у країні Курдської робітничої партії. Троє підлітків віком 15—17 років постануть перед судом із кримінальних справ «дорослих», а інших шістьох хористів віком 12—15 років судитиме в липні суд для дітей.

Реабілітований Данте

Реабілітований Данте

Через майже 700 років після смерті великого поета Данте Аліг’єрі влада Флоренції відмінила рішення про вигнання його з рідного міста, повідомляє Бі–Бі–Сі. Міська рада Флоренції днями прийняла рішення про відміну постанови, яка датується 1302 роком. Відповідно до цього документа, Данте загрожує страта, якщо він відважиться з’явитися у Флоренції, не виплативши призначеного штрафу у розмірі п’яти тисяч флоринів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики