Приїхали, побачили... оптимізували

Приїхали, побачили... оптимізували

Колона у складі чотирьох автобусів вирушила вранці 29 травня в напрямку Білої Церкви. Першим пунктом зупинки було село Тарасівка. Ось тут усе і почалося. Нашу «делегацію» зустріли на найвищому рівні. Хліб, сіль, дівчата у вишиванках — і все таке. А головне, показали свою гордість — нещодавно збудовану лікарню. Медична амбулаторія сімейного типу (МАСТ) і справді виглядає досить сучасно, як для провінції. Сільський голова Тарасівки Володимир Фірзун похвалився короткими строками будівництва й порівняно дешевим проектом.

Зігріті любов’ю

Зігріті любов’ю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У суботу в селі Білозір’я Черкаського району побувала голова Національної ради з питань благодійництва «Зігрій любов’ю дитину» Віталіна Ющенко. Донька Президента завітала на вулицю Ватутіна, 27, де урочисто вручила ключі від хати багатодітній родині Володимира та Лариси Сможних. Відтепер сім’я мешкатиме не у старенькому тісному помешканні, а в просторому п’ятикімнатному будинку.

Убивці по крові

Убивці по крові

Два місяці тому у Львові було скоєно злочин, який став резонансним не лише для міста, а й для цілої України. Напередодні Великодня в центрі невідомі злочинці холоднокровно розстріляли жінку–касира «Ощадбанку», поранивши її напарницю. На щастя, незважаючи на важкі поранення, львівським медикам удалося її врятувати.

Всі статті рубрики