Блюз — це смуток

Блюз — це смуток

Легендарний американський гітарист та співак, один із піонерів американського блюзу та рок–н–ролу Бо Діддлі помер позавчора у віці 79 років. Він залишив цей світ у власному будинку на Флориді в оточенні численної родини, загалом 35 осіб. Бо Діддлі хворів на діабет, минулого року переніс інсульт, після чого втратив мову, а через три місяці, у серпні–2007, під час концертного виступу в нього стався ще й інфаркт.

«Веселий Роджер» сміється востаннє

«Веселий Роджер» сміється востаннє

Рада Безпеки ООН одноголосно ухвалила резолюцію про боротьбу з піратами в територіальних водах Сомалі.Відтак усім країнам світу дозволяється впродовж наступних шести місяців використовувати свої військові кораблі та іншу військову техніку для боротьби з сомалійськими флібустьєрами. Держави, які не мають власного військового флоту, можуть наймати для захисту своїх торгових та пасажирських кораблів іноземні військові флотилії.

Думки про їжу

Думки про їжу

Учора в Римі розпочала роботу представницька міжнародна конференція під егідою ООН з проблем продовольчої безпеки. Організатором форуму виступила Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО). В останньому звіті ФАО зазначається, що, незважаючи на зростання виробництва продовольства, світові ціни на харчі й далі стрімко зростають. Низкою країн світу вже прокотилися так звані «голод­ні бунти». Сьогодні одним із головних завдань є зупинення зростання цін на продовольство, передусім на зернові.

Ляльки і ляльководи,

Ляльки і ляльководи,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Історія, яку я хочу повідати, почалася з листа мого троюрідного брата, який мешкає в Парагваї. Так, і досі бувають такі зиґзаги долі, які розкидають українців по світах... З братом Юрієм я підтримую спілкування переважно через електронну пошту. Юрко днями надіслав мені фотку, з дозволу сказати, «іграшок», які можна придбати в супермаркетах Асунсьйона — парагвайської столиці. Глянувши на ці ляльки в нацистській формі, я одразу ж згадав пришитий нашій державі недругами України «скандал» із міфічними ляльковими фігурками нацистів, що начебто були в продажу в нашій країні. У нас їх таки не було, а в Латинській Америці — як бачите...

Всі статті рубрики