Надаль — як поїзд,

Надаль — як поїзд,

Учора на відкритому чемпіонаті Франції справа дійшла до матчів «сіяних» із «сіяними». Головною подією дня стала поразка у двох сетах п’ятої ракетки жіночого розряду, американки Серени Уїльямс від Катаріни Среботнік зі Словенії. Напередодні скромна естонка Кайя Канепі так само у двох партіях вибила шостий номер «посіву» — представницю Росії Анну Чакветадзе. Також зачохлили ракетки «сіяні» росіяни Ігор Андреєв і Марія Кириленко.

Під звуки гімну «на майдані Конго»

Під звуки гімну «на майдані Конго»

Сьогодні у столичному Гід­ропарку, на пляжі «Венеція», відбудеться урочисте відкриття шостого чемпіонату України з пляжного футболу. Цього року змагання у вищій лізі пройдуть у восьми містах — Києві, Кременчуці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Сева­сто­полі, Іллічівську та завершаться 31 серпня суперфіналом в Одесі. Як повідомили «УМ» у прес–службі Асоціації пляжного футболу України, на старт виходять 16 команд, що удвічі більше, ніж торік. Нагадаємо, що у 2007–му «золото» здобули «пляжники» київської команди «Нова ера».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дайте п’ять. І більше не просіть

Дайте п’ять. І більше не просіть

Революція, яку анонсував президент ФІФА Зепп Блаттер, почалася. Учора на щорічному, вже 58–му, конгресі Міжнародної федерації футболу в Сіднеї члени ФІФА переважною більшістю голосів (155 «за», 5 «проти», 40 «утрималися») схвалили норму «6+5». Відповідно до цього правила, в кожному (!) клубі світу в офіційних матчах має виходити на поле як мінімум шестеро місцевих виконавців і не більш як п’ять іноземців.

Всі статті рубрики