Кленовий листок і «Незгасима свічка»

Кленовий листок і «Незгасима свічка»

Учора Віктор Ющенко розпочав державний візит до Канади. У Країні Кленового Листя український Президент пробуде три дні. Спершу — в столиці Оттаві, де вчора вже відбулася офіційна зустріч і переговори у форматі «віч–на–віч» із прем’єр–міністром країни Гарпером. В Оттаві Віктор Ющенко вшанує пам’ять українства — візьме участь в акції «Незгасима свічка».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Любов не купиш?

Любов не купиш?

Вибори у Києві пройшли під знаком тих самих порушень, які щоразу фіксують на загальнонаціональних голосуваннях. Були проблеми зі списками, помилки в документах дільничних комісій (мимовільні, а може, й спеціальні), труднощі з підрахунком голосів, заяви про фальсифікації. Тобто якраз той букет, який вміщається у звичну фразу: порушення були, але вони не вплинули на результат виборів. Найбільше порушення — підкуп виборців. Витративши шалені гроші на виборчу кампанію, деякі кандидати не економили й на купівлі чужих голосів. Ціна доходила до 50—80 доларів за душу. Цікаво, чи хоч цього разу когось покарають?

Хлопчики для биття. І дівчина

Хлопчики для биття. І дівчина

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після того, як Верховна Рада призначила дострокові вибори в Києві, головним фаворитом перегонів вважалася Юлія Тимошенко, а більшість очікувалася «помаранчева». Але постійні конфлікти і неможливість домовитися знизили рівень популярності демократів у Києві. Політолог Володимир Фесенко виокремлює в цьому й підсумки конкретно для Блоку Тимошенко. «Це неприємний щиглик по носі для БЮТ. Тимошенко вважала, що вже схопила Бога за бороду, що може робити в цій країні усе, що завгодно», — цитує експертна агенція «Інтерфакс–Україна». «Охолодження населення до БЮТ, у принципі, корисне, щоб партія внесла корективи й у свою політику, і у своє розуміння суспільної ситуації, і повернулася до реалій», — вважає Фесенко. Але «повним провалом», за словами політолога, вибори обернулися для «НУНС» — блок із Луценком на чолі взагалі не пройшов до Київради.

Всі статті рубрики