Київ стане великим українським яблуком

Київ стане великим українським яблуком

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями як радник кандидата в мери Києва Віталія Кличка Київ відвідав екс–мер Нью–Йорка (1994—2001) Рудольф Джуліані. Джуліані консультуватиме Кличка в питаннях стратегічного розвитку міста.

Кияни хочуть змін

Кияни хочуть змін

Такими є дані нещодавнього опитування, проведеного дослідницькою групою «Соціологічний форум». Методом поквартирного анкетування опитано 2015 респондентів за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення Києва за віком та статтю. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,2%. Результати засвідчують, що кияни розчаровані в діях ниніш­ньої влади столиці, адже 60,7% респондентів не задоволені діяльністю чинного мера Леоніда Черновецького, тоді як задоволених — лише 23,3%, а ще 16% опитаних не визначилися з відповіддю.

Міжнародний тренінг в Україні

Міжнародний тренінг в Україні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями в Києві завершився Міжнародний конгрес тренерів, що вперше цього року проводився в Україні. Право приймати конгрес Україна отримала в боротьбі з 30 іншими країнами–претендентами. Протягом п’яти днів приблизно 100 делегатів із 25 країн мали змогу розвинути свої тренерські навички через систему тренінгів, лекцій, презентацій, які проводилися старшими та досвідченими тренерами з Польщі, Молдови, Німеччини, Австралії та Кенії.

Піар з переворотом

Піар з переворотом

Студент Київського націо­нального університету імені Тараса Шевченка, член Всеукраїнського об’єднання «Свобода» і кандидат на виборах до Київради Тарас Корніюк встановив рекорд у вправі «Підйом переворотом» і потрапив до Книги рекордів Гіннесса.

Ігор Попов: Реклама — на кожній собачій будці...

Ігор Попов: Реклама — на кожній собачій будці...

Розповідаючи про вибори в Італії, Ігор Попов говорить, що в тамтешні кабінки для голосування суворо заборонено входити людям, які мають мобільні телефони з вбудованим у них фотоапаратом. Спіймані на гарячому платять штраф у 600 євро. Така страшилка могла б стати у нагоді українцям: адже дехто увічнює своє волевиявлення, не відходячи «від каси», а потім продає картинку тим, хто платить гроші за голос на користь певного кандидата. Любителів «фотошопінгу» у нас не бракує, підкуп виборців має безліч варіацій, зате інші брудні технології — вже на стадії відмирання, каже Попов. І принагідно хвалить правоохоронні органи: міліція непогано спрацьовує останнім часом, вважає він. А прощаючись, каже: «До скорого!» — мовляв, наступні вибори і традиційні «УМівські» огляди вирощених на цій ниві хитрощів — не за горами. Що ж, поживемо — побачимо. Та поки що нас цікавлять вибори в Києві і все, що з ними пов’язане.

Всі статті рубрики