І ти теж ООО?!

І ти теж ООО?!

З кожним днем столичної виборчої кампанії надмірна заполітизованість перегонів стає дедалі очевиднішою — численні брудні технології заполонили Київ. Що й казати, якщо терви­борчком зареєстрував уже більше 70 кандидатів на посаду мера, серед яких чимало невідомих широкій громадськості. Зате зустрічаються «двійники» відомих політиків.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ігор Кріль: Складається враження, що почався серіал «Бідна Юля–2»

Ігор Кріль: Складається враження, що почався серіал «Бідна Юля–2»

Ми зустрілися з Ігорем Крілем у колишньому офісі партії «Наша Україна» на вулиці Ярославській. У коридорі на сьомому поверсі розвішані фотографії періоду Помаранчевої революції. Половина кабінетів — приміщення для дискусій і конференцій: зали з багатьма стільцями, кабінети з круглими столами. Нині тут міститься офіс громадської організації «Гарт», яка виділилася зі штабів «Нашої України — Народної самооборони». Кріль очолює і «Гарт», і партію «Єдиний центр», хоча й не любить, коли ці структури ототожнюють.

Одне із завдань «ЄЦ» — створення структури виборчих штабів для майбутньої виборчої кампанії Віктора Ющенка. Зараз ведеться мобілізація партактиву. У «Єдиному центрі» роблять ставку на «центристів», що логічно. Партія відмовилася проводити політику масового залучення рядових членів. Завдання ставиться інакше: зібрати най­впливовіших людей. Від такого методу віє певною «штучністю». Але Ігор Кріль запевняє, що це не так.

«Чистки» в «Регіонах»

«Чистки» в «Регіонах»

Металеві рамки на вході, пильні охоронці, які обстежують кожного, хто прагне потрапити до столичного Міжнародного центру культури і мистецтв... Такі заходи безпеки наводили на думку, що всередині проходить якийсь захід за участю Президента. Втім «помаранчевого» главу держави до «Жовтневого палацу» минулої суботи навряд чи запрошували. Адже в залі, під якою колись розташовувалися катівні НКВС, зібралися любителі синьої барви: там відбувався ХІ з’їзд Партії регіонів.

Всі статті рубрики