Меморандум ручного управління

Меморандум ручного управління

До кінця року виробники пообіцяли Прем’єр–міністру не піднімати оптові ціни на основні продукти. Цей почин своїми підписами скріпили і власники найбільших супермаркетів України, але за єдиної умови, якщо це не буде обумовлено збільшенням собівартості первинної продукції, котре, насамперед, залежатиме від цін на пальне і рівня інфляції. У свою чергу торговельні структури зобов’язуються встановлювати націнку на основні продукти не більше десяти відсотків.

Звичайно ж, недбальство

Звичайно ж, недбальство

Врешті–решт багатостраждальна справа щодо вибуху житлового будинку на вулиці Костюшка у Львові, внаслідок чого постраждало 47 львів’ян, двоє з яких загинуло і дев’ятеро отримали поранення, підійшла до завершення. Своє слово сказала міліція. Тепер — черга за прокуратурою.

У палаючу хату ввійшла

У палаючу хату ввійшла

2 квітня о пів на другу ночі у місті Здолбунів загорівся житловий будинок. Пожежники місцевого райвідділу зразу ж по дзвінку виїхали на вулицю Данила Галицького, 49. «З дверей та вікон будівлі йшов густий чорний дим, епіцентр пожежі зосередився на кухні та коридорі», — розповів «УМ» лейтенант служби цивільного захисту, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро Мельник. Не виявивши людей, пожежники одразу взялись гасити полум’я — справилися за 40 хвилин.

Лосось «нерестився» у Попівцях

Лосось «нерестився» у Попівцях

На перший погляд, кінцевий продукт нічим не відрізняється від справжньої лососевої чи осетрової ікри: у скляних баночках перекочуються жовтогарячі та чорні кульки, здатні одразу викликати апетит у любителів смачного. Проте варто останнім дізнатися, як виготовлявся і з чого насправді складався «делікатес», — і апетит пропаде надовго.

Справа на мільйон

Справа на мільйон

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уранці 3 квітня в районі залізничного вокзалу невідомі розбили вікно і викрали з автомобіля «Тойота Ленд Крузер» мільйон (наразі невідомо, гривень чи доларів).

Леви — шикуйсь: вас рахуватимуть!

Леви — шикуйсь: вас рахуватимуть!

Львів без левів — не Львів. А ці горді царі лісів у столиці Західної України чи не на кожнім кроці. Великі й маленькі, комічні й серйозні, у бронзі, камені, гіпсі, на чеканках, у скверах, на фасадах будинків — вони повсюди. Левів увіковічнювали скульптори та художники всіх часів і поколінь. І нині на цих звірів у Львові мода.

«Я не вірю!»

«Я не вірю!»

Микола Кіндюк, батько Наталі Кіндюк, мешканки Євпаторії, старший електрик із «Нафтогазу–67», досі у списку зниклих безвісти. Пані Наталя вважає, що і українська, і китайська сторони від самого початку зробили недостатньо для порятунку екіпажу українського буксира, який позаминулої суботи пішов на дно після зіткнення з китайським суховантажним судном «Яохай». На відміну від решти родичів, які в основному довіряють співробітникам оперативного штабу «Чорноморнафтогазу» в Чорноморському, пані Кіндюк одразу взялася проводити власне розслідування і вимагати від «Чорноморнафтогазу» й українських дипломатів додаткової інформації. «Я не розумію, чому вони нічого не кажуть», — обурюється Наталя Кіндюк. Учора вона скликала в Сімферополі прес–конференцію.

Всі статті рубрики