Перемога з прицілом на Пекін

Перемога з прицілом на Пекін

Якщо перший день чемпіонату Європи у фінському місті Тампере змусив усіх українських спортсменів відчути гіркоту поразки, то другий приніс нагороди. Потішив уродженець Калуша Василь Федоришин. Досвідчений прикарпатський атлет, якому днями виповнилося 27 років, впевнено переміг усіх суперників у ваговій категорії до 60 кг і втретє став чемпіоном континенту. На шляху до «золота» він здолав спортсменів із Фінляндії, Грузії, Росії та Болгарії, а у фіналі завдав поразки французові Дідьє Песа й здобув чергову перепустку на Олімпійські ігри–2008 для нашої збірної. Нагадаємо, що на попередній, афінській, Олімпіаді українець був четвертим.

Англійські дуелі

Англійські дуелі

Волею сліпого жеребу на стадії чвертьфіналів Суперліги в одній із дуелей зійшлися дві англійські команди. Воно й не дивно, адже серед восьми найкращих у Європі — четвірка грандів із Туманного Альбіону. Позавчора ввечері у Лондоні на стадіоні «Емірейтс» зустрілися сусіди по турнірній таблиці у прем’єр–лізі — «Арсенал» та «Ліверпуль». Для двох клубів це був двохсотий очний поєдинок в історії. До матчу суперники підійшли в різній формі. У грі «канонірів» спостерігається спад, підтвердженням чого є втрата лідируючої позиції в чемпіонаті, а от «мерсісайдці» набрали непоганий хід. Утім попри статистичні показники та поточні фізичні кондиції, ігри за участю цих принципових суперників завжди виходять напруженими й безкомпромісними.

Перше «прощавай» 2008–го

Перше «прощавай» 2008–го

Перша тренерська відставка в Україні у 2008 році сталася в клубі, де наставників полюбляють змінювати найчастіше — в донецькому «Металурзі». Як повідомила прес–служба «метадонів», з 2 квітня Сергій Ященко уже не тренує команду.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики