Поділилися по-сестринськи

Поділилися по-сестринськи

Традиційний турнір грацій «Кубок Дерюгіної», що зазвичай відбувається в київському Палаці спорту в березні, вже другий рік має статус етапу Кубка світу. Це визначає більшу увагу до нього з боку світових зірок, адже треба не просто показати свою майстерність, а назбирати балів до загального заліку. Українські гімнастки на Батьківщині традиційно «задають тон», але цього разу виграти виявилося не так просто.

Не допливли, так настрибали

Не допливли, так настрибали

Зазвичай на змаганнях із водних видів спорту левову частку медалей до скарбнички збірної України постачають плавці. На нинішній континентальній першості, що завершилася вчора ввечері в Ейндховені, майстри водних доріжок наче взяли паузу, прицілюючись до вищої мети — вдалого виступу на Олімпійських іграх. А от стрибуни в воду економити сили не збиралися й завойовували медалі ледь не в кожному виді програми.

Сльози і шампанське на очах

Сльози і шампанське на очах

Кімі Райкконен на подіумі не випромінював особливого захвату й затримався на церемонії нагородження ненадовго. Пізніше на прес–конференції лідер команди «Феррарі» пояснить, що йому в очі потрапили бризки призового шампанського, тож святкувати перемогу було незручно. Воно, звісно, так. Та й по натурі 28–річний фін — чоловік не вельми емоційний. Але очевидно, що однією з причин стриманості Райкконена було банальне відновлення «статусу кво»: чинний чемпіон «Формули–1» на другому етапі нового сезону переконливо виграв Гран–прі. Так і має бути.

Рокіровка для інтриги

Рокіровка для інтриги

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Для «затравки» 22–го туру в п’ятницю «Металіст» сенсаційно програв «Арсеналу». Жахливий стан поля і дощ у Харкові зіграв із господарями злий жарт. Те, що відбувалося на стадіоні, нагадувало шоу «Бої в багнюці». Але й за таких важких умов футболісти видали найбільш видовищний матч туру. Краще до негоди пристосувалися кияни, які відкрили рахунок, потім змушені були відіграватися, а в другому таймі схилили шальки терезів на свою користь остаточно. Першим голом за гостей відзначився орендований у «Динамо» форвард Володимир Лисенко.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не збитися б з рахунку...

Не збитися б з рахунку...

Минулої суботи й без того солідна когорта наших співвітчизників — володарів чемпіонських титулів за різними версіями й у різних вагових категоріях — поповнилася ще одним чемпіоном. Компанію Віталію й Володимиру Кличкам, Володимиру Сидоренку, Сергієві Дзинзируку, Юрію Нужненку склав Андрій Котельник.

Всі статті рубрики