«Люблю я рідную природу: гарячий борщ, холодну воду...»

«Люблю я рідную природу: гарячий борщ, холодну воду...»

Один із чільних «бютівців» Микола Томенко, автор проекту « 7 чудес Укра­їни», зініціював нову акцію, яка пропагує туристичні принади нашої держави. Тепер громада разом обиратиме «7 природних чудес України». Днями було оголошення 100 номінантів на право носити звання природного дива. До переліку увійшли різноманітні пейзажі з різних куточків нашої країни: гори, печери, вулканічні масиви, озера, річки, природні лісові масиви тощо. Невдовзі, за словами Миколи Томенка, має розпочатися окрема презентація кожного з цих об’єктів.

«Великі українці»: здрібнення на межі зникнення?

«Великі українці»: здрібнення на межі зникнення?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Великі українці» — проект, який тривав у телепросторі менше, ніж його реклама. В ефірі з’явилися лише дві програми, причому перша, від 16 листопада — так би мовити, лабораторна, адже вона була присвячена критеріям вибору «національних велетів». Дискусій вони викликали масу, і в цій хвилі, як нам здалося, переважали думки про одіозність і сумнівну концепцію телешоу. Українці розгубилися у своїх великих, у чужинцях, яких пропонувалося визнати великими українцями, і, зрештою, скептично посміялися, коли поміж претендентів ледь не з’явився Володя Ульянов–Ленін.

Перший ефір проекту, за даними «Телекритики», отримав рейтинг 8, 92%, другий, що вийшов на «Інтері» 21 грудня, — 6%. Відтоді «звичайні» українці більше не бачили «Великих». Проект зазнав фіаско?

Всі статті рубрики