«Липова» терапія

«Липова» терапія

Дослідження показують, що антидепресанти діють найсильніше, якщо вони червоні або жовті, проносні таблетки — коричневі чи темно–зелені, а заспокійливі — білі або ясно–зелені. «Є такі великі блакитні таблетки, які знижують температуру. Краще взяти дві. Це нас переконує, що ми ковтаємо «конячу дозу» препарату, хоч вміст активної речовини в них такий самий, як у препаратах, які виглядають не так солідно, — зазначає доктор медичних наук, педіатр та імунолог Войцех Фелєшко в інтерв’ю польській «Газеті виборчій». — Фармацевтичні фірми проводять свої дослідження, і добре знають, хто у що вірить».

Стара з косою розгулялася

Стара з косою розгулялася

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дослідники проаналізували 335 хвороб, які завдавали клопоту гомо сапієнс протягом 1940—2004 років, і встановили, що за останні 50 років кількість смертельних хвороб на Землі збільшилася в чотири рази. На думку науковців, у відсталих країнах найсерйознішу загрозу людству становлять нові інфекції, які передаються від диких тварин. А в розвинених державах лікарям найбільше дошкуляють спалахи патогенних вірусів, стійких до антибіотиків, та нові хвороби, які з’явилися у результаті вживання хімічно оброблених харчових продуктів.

Дайте нам свободу вибору

Дайте нам свободу вибору

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Українські онкологи констатують: рік у рік рак молочної залози невпинно молодшає. Якщо раніше від цієї недуги потерпали переважно жінки, яким за сорок, то сьогодні на прийом до мамолога потрапляють і 25–річні, і 20–річні пацієнтки. На ранніх стадіях захворювання лікарі можуть зберегти груди, але в більшості випадків пухлину доводиться вирізати разом із органом. Торік в Україні було проведено понад 16 тисяч операцій із повним або частковим видаленням молочної залози в «ракових» пацієнток. Але після виписки з лікарні перед жінками постає ціла низка інших проблем...

Всі статті рубрики