Роби добро і даруй дітям

Роби добро і даруй дітям

«Каті Ющенко від Маші та Марини» — так підписала свій малюнок чотирирічна пацієнтка хірургічного відділення лікарні Марина Ков’єва. І, попри велику кількість людей, таки зуміла вручити його Катерині Михайлівні. Мабуть, тому, що голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» звертала увагу саме на дітей, намагаючись з ними поспілкуватись. А ще — з мамами, які вибирали мить, щоб «позапрограмно» підійти до першої леді зі своїми болями та проблемами.

НП на ЧМП

НП на ЧМП

«Пов’язали» Євгена Кожевіна 26 лютого на Київському залізничному вокзалі, коли той прямував на засідання колегії Мініс­тер­ства транспорту і зв’язку України. Про це кореспонденту «УМ» розповів прес–секретар ДСК ЧМП Роман Дев’ятов, додавши, що «колективу нічого не відомо ані про причини арешту, ані про місцезнаходження Кожевіна».

Київську Лавру — державі!

Київську Лавру — державі!

Києво–Печерська лавра має перейти у державну власність. Про це, серед іншого, йдеться в указі Президента України «Про невідкладні заходи для розвитку Києва», який глава держави підписав у понеділок. Зреалізувати передачу Києво–Печерської лаври в державну власність Президент доручив уряду. Це зовсім не означає, що її «заберуть у церкви».

«Я теж приховувала доходи»

«Я теж приховувала доходи»

У Державній податковій адміністрації повідомляють, що задекларувати свої доходи за 2007 рік громадяни можуть до 1 квітня. За словами директора Департаменту ДПА зі зв’язків зі ЗМІ Віктора Косарчука, говорити про якісь конкретні результати поки що зарано, але останнім часом спостерігається стала тенденція виведення прибутків із «тіні», бо люди починають замислюватися про власне майбутнє, про пенсію. Уже зараз податківці пропонують врахувати при розробці Податкового кодексу і внести до його проекту параграф про оподаткування «баксів» у конвертах, що платять роботодавці найманим працівникам.

Президент — «вузам»: не хочете — змусимо!

Президент — «вузам»: не хочете — змусимо!

Віктор Ющенко вирішив узяти освітянські питання під свій контроль, і на позавчорашній нараді за участі освітян та керівництва профільного міністерства поставив перед посадовцями низку завдань. У першу чергу Президент наголосив на проблемах дошкільних закладів на селі. Адже, за його словами, на сьогодні дошкільна освіта є у 68 відсотках міст і менш ніж у 30% сіл. «Нині з різних причин не працюють 1,6 тисячі таких закладів, з них 1,4 тисячі — через відсутність або нестачу коштів», — додав глава держави.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики