Воскова дружба

Воскова дружба

Нарешті у всесвітньо відомому Музеї мадам Тюссо в Лондоні знайшлося місце й для «янголів Чарлі». Щоправда, лише для двох: цього тижня в експозиції «поселили» воскові копії кінозірок Камерон Діаз і Дрю Беррімор. Пояснюючи, чому актрис саме двоє, автори скульптур зауважили, що їм добре відомо про дружбу Дрю й Кем, яка виникла під час зйомок «Янголів». Тому подруг і посадили «потеревенити за чашкою кави».

Могила як джекпот

Могила як джекпот

Фраза «і померти спо­кійно не дадуть» актуальна для багатьох українських міст, надто ж для столиці. Ціни на ритуальні послуги — ого–го, а головне — місць на цвинтарях катма, тож у випадку несподіваної смерті родичам небіжчика треба добряче попітніти, аби вирішити проблему з похованням. Ніде ховати народ і в Італії, зокрема в місті Морано, неподалік Неаполя. Тамтешня муніципальна влада вирішила допомогти городянам у вельми оригінальний спосіб: ділянки на кладовищі тепер розігрують... у лотерею.

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо правою рукою ви торкаєтесь сідниць красивої брюнетки, лівою — симпатичної шатенки, а ваше обличчя лежить на бюсті блондинки — це ще не значить, що ви потрапили до раю. Просто вам пощастило так потрапити в метро у годину пік.

Всі статті рубрики