Воскова дружба

26.02.2008
Воскова дружба

Камерон Діаз і Дрю Беррімор — як живі.

Нарешті у всесвітньо відомому Музеї мадам Тюссо в Лондоні знайшлося місце й для «янголів Чарлі». Щоправда, лише для двох: цього тижня в експозиції «поселили» воскові копії кінозірок Камерон Діаз і Дрю Беррімор. Пояснюючи, чому актрис саме двоє, автори скульптур зауважили, що їм добре відомо про дружбу Дрю й Кем, яка виникла під час зйомок «Янголів». Тому подруг і посадили «потеревенити за чашкою кави».

Як зізналися самі дівчата, у реальному житті вони тепер бачаться рідше, оскільки в кожної дуже багато роботи, тому щасливі, що хоч їхні копії зможуть не розлучатися. Раніше Дрю з Камерон любили гайнути разом на Гаваї, однак нещодавно у Беррімор з’явився новий бойфренд, і, природно, тепер вона проводить час із ним. Подруга не ображається, бо добре розуміє, що це таке — кохання. Після розриву з Джастіном Тімберлейком 35–річна Діаз досі не знайшла собі постійної пари, хоча від браку чоловічої уваги не страждає — зустрічалася і з музикантом Джоном Мейєром, і з тренером із серфінгу на все тих же Гавайських островах.

Подивитися на улюблениць у Музей Тюссо вишикувалася черга прихильників довгоногої Діаз та фігуристої Беррімор. Обидві актриси користуються у Британії великою популярністю, а воскові «двійники» вийшли дуже вдалими. Для повного комплекту тепер залишається поставити десь неподалік третього «янгола Чарлі» — чорняву Люсі Ліу.