Ангіна не зупинила, газ підігнав

Ангіна не зупинила, газ підігнав

Хоча ще у вівторок Юлія Тимошенко перебувала на лікарняному, вчора розпочався її дводенний візит до Москви. Слід відзначити, що це перша офіційна поїздка леді Ю в Росію на посаді Прем’єр–міністра (у 2005 році її не приймали у Білокам’яній через звинувачення ще з часів «ЄЕСУ»).
Тимошенко вилетіла до Москви в супроводі міністрів економіки, аграрної політики, промислової політики і палива та енергетики. Також до складу делегації входять голови Держмитслужби і Державної прикордонної служби — Валерій Хорошковський та Микола Литвин. І, звісно, керівництво НАК «Нафтогаз України» — голова Олег Дубина та його перший заступник Ігор Діденко. Адже головним лейтмотивом перебування Тимошенко у Росії буде саме «газова» тема. Уже вчора по обіді наша Прем’єрка зустрілася зі своїм російським колегою Віктором Зубковим, а увечері — з президентом Володимиром Путіним. На сьогодні у Тимошенко запланована зустрічі з головою правління «Ощадбанку» Росії Германом Грефом та керівниками провідних тамтешніх ЗМІ.

Конкурс НБУ

Конкурс НБУ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На першому етапі шляхом підрахунку голосів визначатимуться три монети, які набрали найбільшу кількість голосів, на другому — комісія шляхом таємного голосування визначатиме переможця конкурсу (з авторів трьох обраних монет), результати якого голова комісії оголосить на її засіданні. До складу комісії включаються фахівці Національного банку України, Банкнотно–монетного двору Національного банку України, члени Експертної ради з питань дизайну пам’ятних монет України, уповноважені представники Асоціації нумізматів України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не «їхня Україна»

Не «їхня Україна»

Коли Віктор Балога оголосив про вихід із партії «Народний союз «Наша Україна», було очевидно, що він потягне за собою ще певну групу людей. Позавчора ця група (а може, перша з груп?) «засвітилася». Про вихід із партії заявили заступник глави секретаріату Президента Роман Безсмертний — перший будівничий «НУНС», а також п’ятеро народних депутатів: вірні «балогівці» Іван Кріль і Василь Петьовка, голова контрольно–ревізійної комісії НСНУ Михайло Полянчич, Оксана Білозір і Віктор Тополов.

Всі статті рубрики