Дельфіни триматимуть клумбу

Дельфіни триматимуть клумбу

Справжню дизайнерську «бомбу» готують чиновники Харківського міськвиконкому до Дня міста. Цього року вони запланували перетворити задвірки Червоношкільної набережної на модерний куточок міського дозвілля. Цікаво, що авторами сміливого проекту стали не маститі зодчі, а шестеро студентів Харківської академії міського господарства, якими керували викладачі кафедри архітектури і ландшафтного проектування ВНЗ.

Пожежа в ліжку немовляти

Пожежа в ліжку немовляти

Молода мама з села Чорнолізці Тисменицького району (тато перебував у Криму на заробітках) залишила, як це було не раз, одинадцятимісячну Юлю в будинку, а сама пішла поратися по господарству. Аби донька чимось бавилася, висипала їй з ящика в дитяче ліжечко купу м’яких іграшок. Через кілька хвилин молода жінка, за її словами, повернулася і з жахом побачила палаюче ліжко — горіли поручні, м’які іграшки та одяг на дитині.

Як Катя в ООН засідала

Як Катя в ООН засідала

Про таку подію у своєму житті одинадцятикласниця роменської школи і не мріяла. Можливість стати учасницею 62–ї спеціальної сесії Генеральної Асамблеї ООН відкрив для Каті Карташової проект «Місто, дружнє до дитини».

Всі статті рубрики