Закоханий «Ленін»

Закоханий «Ленін»

Брюс Уїлліс знайшов собі нову подружку. Власне, «Міцний горішок» зустрічається з моделлю й актрисою Еммою Гемінг уже кілька тижнів, але «офіційно» вивів її на люди тільки 7 лютого — на вечірку з нагоди тридцятиріччя Ештона Катчера, чоловіка своєї колишньої дружини Демі Мур. Як відомо, Брюс із Ештоном і Демі між собою дуже дружать, тож немає нічого дивного в тому, що молодий чоловік 45–річної Мур запросив свого поперед­ника на святкування. Аби показати, що він теж неабиякий спритник, Уїлліс прихопив Емму, яка молодша за нього аж на 25 років. Судячи з того, як весело дві парочки проводили вечір, у дружному сімействі Уїллісів–Катчерів нову пасію Брюса «прийняли».

Усім чортам «чортове»

Усім чортам «чортове»

Позавчора ввечері в Сінгапурі запустили найбільше у світі оглядове колесо. Його висота — 165 метрів, тож не дивно, що цьому «чортовому» колесу дали назву «Флаєр» («Літун»): кожен, хто на ньому кататиметься, матиме змогу подивитися на цей острів між Малайзією та Індонезією з висоти навіть не пташиного, а літакового польоту. Досі найбільшим у світі вважалося оглядове колесо «Зірка Наньчана» в Китаї заввишки 160 метрів. Знамените «Око Лондона» не дотягує до сінгапурського дива аж 30 метрів.

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На курсах підготовки до інституту. Викладач:
— Розв’яжемо таку задачу. На нитці висить брусок. Куля пробиває його наскрізь і летить далі, втративши половину швидкості. Знайдіть кут фі, на який відхилився брусок.
Дівчина з першої парти:
— А у вас є задачі про білочок і горішки?
Викладач:
— Звичайно. На нитці висить білочка...

Всі статті рубрики