Закоханий «Ленін»

13.02.2008
Закоханий «Ленін»

Параметри фігури Емми Гемінг при зрості 178 см становлять 86-60-89.

Брюс Уїлліс знайшов собі нову подружку. Власне, «Міцний горішок» зустрічається з моделлю й актрисою Еммою Гемінг уже кілька тижнів, але «офіційно» вивів її на люди тільки 7 лютого — на вечірку з нагоди тридцятиріччя Ештона Катчера, чоловіка своєї колишньої дружини Демі Мур. Як відомо, Брюс із Ештоном і Демі між собою дуже дружать, тож немає нічого дивного в тому, що молодий чоловік 45–річної Мур запросив свого поперед­ника на святкування. Аби показати, що він теж неабиякий спритник, Уїлліс прихопив Емму, яка молодша за нього аж на 25 років. Судячи з того, як весело дві парочки проводили вечір, у дружному сімействі Уїллісів–Катчерів нову пасію Брюса «прийняли».

Раніше ця дівчина мала романтичні стосунки з босом «Формули–1» Флавіо Бріаторе. Емма не раз потрапляла у переліки найсексуальніших жінок світу, тож 52–річний «Міцний горішок» своїм вибором може бути задоволений. До слова, нещодавно Уїлліс — батько трьох дітей від Демі Мур — заявив, що мріє знайти жінку, яка б народила йому сина. Емма «по–секрету» зізнається, що готова.

А тим часом Брюс із Демі посилено готуються до зйомок трилера про... жовтневий переворот у Росії 1917 р. Як ви думаєте, кого зіграє лисий мачо Уїлліс? Правильно — вождя російських революціонерів Володимира Ілліча Леніна. Але це ще нічого, бо найбільше здивування викликає роль, яка дісталася вродливій, елегантній і підтягнутій кільканадцятьма пластичними операціями Демі Мур. Вона, сердешна, перевтілиться в соратницю Ілліча Надію Крупську.