Бал без королеви

Бал без королеви

Позавчора ввечері (вчора вночі) у Лос–Анджелесі уп’ятдесяте вручали «Греммі». Ці нагороди призначаються Американською академією техніки звукозапису за найвищі музичні досягнення в 105 категоріях і 30 музичних жанрах. Учорашня церемонія стала справжнім тріумфом для британської співачки Емі Уайнхаус, повідомляє Бі–Бі–Сі. Ексцентрична 24–річна британка єврейського походження обдарована сильним голосом широкого діапазону, має неповторну виконавську манеру, тому її пісня Rehab («Лікування від залежності») та альбом Back to Black («Повернення до чорного») отримали почесні «грамофони» в п’яти номінаціях, включно з трьома із чотирьох головних: «Запис року», «Пісня року» та «Кращий новий виконавець». Окрім того, вона здобула «Греммі» в категоріях «Кращий вокальний поп–альбом» та «Краще жіноче вокальне поп–виконання».

Розбрат у НАТО

Розбрат у НАТО

Міністр оборони США Роберт Гейтс під час щорічної конференції з міжнародної безпеки, яка відбулася позавчора в Мюнхені, попередив: якщо Європа не візьме на себе частину тягаря місії в Афганістані, то союз НАТО може розвалитися. «Європейці мають усвідомити, що афганська місія є істотною частиною світової війни з тероризмом. Ми не можемо дозволити собі, щоб Альянс перетворився на союз двох фракцій: тих, хто хоче воювати, і тих, хто не хоче», — заявив глава Пентагону.

Влада вбиває товаришів

Влада вбиває товаришів

Учора о шостій годині ранку було здійснено замах на життя лауреата Нобелівської премії миру 1996 року, президента Східного Тимору Жозе Рамуша–Орта. Озброєні антиурядові повстанці під’їхали на двох машинах до будинку президента у столиці країни Ділі, застрелили одного з охоронців, а потім намагалися вбити президента. У нападі брав участь і колишній приятель Рамуша–Орта та соратник у боротьбі за незалежність, а тепер лідер заколотників Альфредо Рейнадо. Його застрелила президентська охорона.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики