Оновлений майдан

Оновлений майдан

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Знаменна подія щойно сталася в Чигирині — з центрального майдану міста прибрано бронзовий пам’ятник творцеві минулої тоталітарної епохи Володимиру Леніну. Для возвеличення більшовицького вождя, який, до речі, ніколи не був у Чигирині, як власне і в Україні, скульптору Едуарду Кунцевичу знадобилося близько семи тонн бронзи. П’ятиметрову постать на весь зріст встановили в 1981 році й думали, що на віки, подбавши про напрочуд міцний фундамент п’єдесталу, в який було вмонтовано товстезні металеві швелери.

Хай–тек для звіринця

Хай–тек для звіринця

Черкаська міська рада призначила нового керівника зоопарку. Ним став досвідчений ветеринар, голова міського клубу любителів тварин Євген Ван, який обіцяє грандіозні зміни у звіринці. Водночас депутати виділили 150 тисяч гривень, більша частина з яких піде на харчі для тварин. Тож леву тепер дадуть м’яса. Ще 70 тисяч вкладуть у реконструкцію «хатинки» для фазанів і на розробку проекту зовнішнього вигляду зоопарку, аби він став привабливим.

Банальна пожежа — банальна смерть?

Банальна пожежа — банальна смерть?

Сьогодні в цьому п’ятиповер­ховому будинку холодно і темно: дім закопчений, знеструмлений, у ньому потріскалися батареї опалення . Його мешканці потерпають. Але можуть радіти принаймні тому, що лишилися живими. Та двоє з них уже ніколи не радітимуть.

Всі статті рубрики