Анатомія жадання

Анатомія жадання

Білявки реабілітувалися за минулорічний програш і розпочали 2008–й перемогою в одному з найпрестижніших світових рейтингів краси. Якщо рік тому опитування інтернет–порталу «Аскмен», в якому взяли участь 8,5 мільйона чоловіків з усіх куточків планети, назвало найжаданішою жінкою темношкіру й темноволосу Бейонс Ноулз, то цього разу пальму першості шанувальники прекрасної статі віддали світленькій зірці серіалу «Анатомія Грей» Кетрін Хейгл.

Намалював «зебру»? В тюрму!

Намалював «зебру»? В тюрму!

Асфальтові тротуари під київськими будинками всуціль обписані словами на кшталт «Я тебе люблю!» (з підстановкою відповідного дівочого імені). Скоро вже не зможеш пройти, щоб не наступити на якусь «Наташу» чи «Іру», але ніхто таких «писак» не ганяє й до відповідальності не притягує. А ось у США, як виявилося, можна потрапити за ґрати, намалювавши на асфальті значно корисніші речі.

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учитель математики виграв у преферанс тринадцяту зарплату й премію вчителя географії і за його порадою поїхав відпочити у місця з дуже красивою назвою. Але, як з’ясувалося, глухі і згубні.

Всі статті рубрики