Анатомія жадання

05.02.2008
Анатомія жадання

Акторка Кетрін Хейгл.

Білявки реабілітувалися за минулорічний програш і розпочали 2008–й перемогою в одному з найпрестижніших світових рейтингів краси. Якщо рік тому опитування інтернет–порталу «Аскмен», в якому взяли участь 8,5 мільйона чоловіків з усіх куточків планети, назвало найжаданішою жінкою темношкіру й темноволосу Бейонс Ноулз, то цього разу пальму першості шанувальники прекрасної статі віддали світленькій зірці серіалу «Анатомія Грей» Кетрін Хейгл.

Як зазначається на сайті www.askmen.com, Кетрін цього року виділилася неабиякими успіхами, здобувши за свою роль в «Анатомії...» премію «Еммі». Колишня модель, а тепер актриса — «прекрасна, талановита, з добрим почуттям гумору й умінням красиво говорити», і перелік її позитивних якостей можна продовжувати, пишуть організатори опитування. Але головне, звісно, що 29–річна Хейгл набрала більшість голосів, обійшовши 98 не менш достойних конкуренток.

Обираючи найжаданішу жінку у світі, чоловіки, які беруть участь у голосуванні, оцінюють претенденток за поєднанням зовнішніх даних, розуму, харизми, цілеспрямованості тощо. Цього разу учасників опитування було менше, ніж торік — 5 із гаком мільйонів. Окрім Кетрін, до «трійки призерів» увійшли бразильська топ–модель Алессандра Амбросіо, яка покращила свій минулорічний результат аж на чотири позиції, і британська кінозірка Кейт Бекінсейл (у 2007–му вона не потрапила навіть у першу десятку). Далі розмістилися актриси Єва Мендес, Джессіка Альба і Скарлетт Йоханссон, яка рік тому була другою. Сьому позицію посідає молода голлівудська зірка Джессіка Біл, восьма дісталася співачці Ріанні, а замикає десятку ще одна бразильська манекенниця — Адріана Ліма. До речі, минулорічна переможниця Бейонс цього разу лише 14–та.