Наркотаксі

Наркотаксі

Можливо, житель Яготина, що на Київщині, Володимир П. проминув би на своєму «БМВ» пересувний пост ДАІ без пригод, якби не намагався це зробити якомога швидше. Саме за перевищення швидкості на аварійно небезпечній ділянці шляху неподалік Вінниці його і зупинили. Інспекторам здалося підозрілим, що чоловік нервував, тому попросили відкрити багажник.

Двох — одним «пострілом»

Двох — одним «пострілом»

Працівники Бердянського міськвідділу міліції навряд чи розраховували на такий розвиток подій. Проте доля розпорядилася саме так, як у відомій приказці: одним пострілом одразу двох кримінальних «зайців» убили. Як повідомили «УМ» у відділі зв’язків із громадськістю Запорізької обласної міліції, все почалося з того, що до правоохоронців звернулися стурбовані батьки кількох старшокласників Бердянська, мовляв, діти ведуть себе незвично, у них пропадають нові мобілки, а з домівок — гроші. Було зрозуміло: підлітків хтось залякує.

Штрафи для родича

Штрафи для родича

«Оригінально» підійшов до питання поліпшення звітності інспектор ДАІ з Тернополя. Не ускладнюючи себе перевіркою безпеки руху на вулицях міста, він просто оформив одинадцять (!) адміністративних протоколів про перехід вулиці у забороненому місці. «Жертвою» інспектора став його родич з одного з сіл Зборівського району, який навіть не підозрював про власну «активність» у порушенні ПДР на вулицях обласного центру.

Животів не пожаліли?

Животів не пожаліли?

Перипетії навколо останніх подій у виправно–трудовій колонії №124, що розташована в Кіровському районі Донецька, нагадували гостросюжетний детектив. За версією відомого адвоката Сергія Салова, спершу до нього по допомогу звернулася мешканка Луганщини Людмила К., яка є представником засудженого Олександра Л. За її даними, минулого четверга о 17–й годині кілька засуджених мали здійснити акт самогубства. Аби перевірити цю інформацію, адвокат прибув до колонії, і о 17.30 йому на мобільний зателефонував(?) уже сам Олександр Л. За його словами, на знак протесту проти побиття їх співробітниками адміністрації колонії він та ще двоє засуджених розпороли собі животи металевими прутами...

Всі статті рубрики