В очікуванні смерті

В очікуванні смерті

Відколи Польща вступила у Шенгенську зону, конфлікти на українсько–польському кордоні виникають регулярно. Ще не встигли вщухнути пристрасті з блокуванням громадянами України руху на пункті пропуску «Краковець», які погодилися звільнити проїжджу смугу лише після запевнення українських високопосадовців у швидкому підписанні двосторонньої угоди про малий прикордонний рух між двома державами, як знову нова НП: 25 січня близько 6.00, очікуючи своєї черги перетину кордону з Польщі на батьківщину, згорів 43–річний водій вантажівки.

Стоп–сигнал для пляшки

Стоп–сигнал для пляшки

Перебуваючи у Рівному, віце–прем’єр–міністр України Іван Васюник виступив за різке обмеження на телебаченні реклами алкоголю й тютюну та заборону їх зовнішньої реклами, зокрема, на біг–бордах. На думку віце–прем’єра, рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв на українському телебаченні слід транслювати лише після 24–ї години. Як повідомляє прес–служба Рівненської обласної дер­жавної адміністрації, про це пан Васюник заявив на заключному етапі обласних громадських слухань на тему «Проблеми моралі та духовності молоді на Рівненщині: вплив інформаційного простору на формування особистості».

Долар у євровій обгортці

Долар у євровій обгортці

На думку експертів фінансового і фондового ринків, світові метаморфози і прогнози, зокрема відомого філантропа Сороса, щодо скорої кончини долара США наших співвітчизників мало цікавлять. Вони продовжують довіряти «зеленому». Фахівці констатують, що передумов зростання курсу долара по відношенню до гривні немає, не видно й об’єктивних економічних причин для цього процесу, лише суб’єктивні, а саме — виплата компенсацій по знецінених вкладах.

Школярам прибирати заборонено!

Школярам прибирати заборонено!

Цікавого висновку дійшли працівники Рівненської прокуратури, дослідивши умови навчання школярів Рівного. Вони виявили порушення законодавства в тому, що учнів шкіл залучають до прибирання класів та прилеглих до навчальних закладів територій. Бо це, мовляв, суперечить нормативним актам, ухваленим державою на захист прав дітей та неповнолітніх.

«Я при жизни был рослым и стройным»

«Я при жизни был рослым и стройным»

Про подробиці стосунків відомого барда з Києвом знають хіба найвідданіші шанувальники Володимира Висоцького. Утім ці стосунки були не просто тісними, а й родинними: у Києві — на вулиці Воровського, у Чеховському провулку та на вулиці Івана Франка — в різні часи мешкали дідусь та бабуся Висоцького, а також його дядько Олексій, яких актор часто відвідував. А першою дружиною Володимира Семеновича була, як відомо, актриса київського Театру імені Лесі Українки Ізольда Жукова.

Позичена допомога

Позичена допомога

Родинам загиблих шахтарів і рятувальників куплять нові квартири і відремонтують старі. Для цього Кабінет Міністрів виділив Донецькій облдержадміністрації кредит на суму 5,01 мільйона гривень, а Мінвуглепрому – 800 тисяч гривень, передає агентство «Українські новини».

Чужа поміж своїх

Чужа поміж своїх

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як повідомляє Шевченківський райвідділ міліції, ще 7 січня неповнолітня учениця запорізької СШ №44 пішла з дому і її місце­знаходження досі невідоме. Далі — повторення версії, оприлюдненої правоохоронцями в жовтні минулого року: голубоока дівчина середньої статури, зріст — 170 см, «може пересуватися на автомобілі «Опель–Астра» чорного кольору, держномер АР–9993–АТ, з Горбачовим Валеріаном Олександровичем, 1958 р. н.».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики