Куля для пораненого вовка

Куля для пораненого вовка

Адвокат Дмитра Завального Володимир Олевський не погоджується зі звинуваченням, яке пред’явила харківська обласна прокуратура його підопічному тиждень тому. «УМ» уже повідомляла, що одному з восьми учасників трагічного полювання слідчі інкримінують одразу дві статті Кримінального кодексу — вбивство з необережності й незаконне носіння зброї. Якщо його адвокати не переконають суддів у невинності свого підзахисного, майстер спорту зі стрільби може потрапити за грати на п’ять років.

Новий рік на Майдані

Новий рік на Майдані

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто ще не визначився, як і де зустрічатиме Новий рік, може провести новорічну ніч на майдані Незалежності. Свято там розпочнеться 31 січня о 21.00 і триватиме далеко за північ. Як повідомляє організатор свята — компанія «Глобал–Арт», публіку на Майдані розважатимуть «Тартак», «Танок на майдані Конго», народний ансамбль «Червона калина», білоруські «Пісняри» і французька група «Оттован».

ТабУ на п’яного Діда

ТабУ на п’яного Діда

За тиждень прокату в українських кінотеатрах нова стрічка Тимура Бекмамбетова встигла нажити не лише палких шанувальників, а й запеклих ворогів. До лав останніх записалися члени Всеукраїнської громадської організації «Телеглядацька асоціація батьків України» (ТабУ). У своєму відкритому зверненні до батьків ТабУ зазначає, що кінострічка несе в собі приховану небезпеку для родин, оскільки новорічна тема, використана Тимуром Бекмамбетовим, перестала відповідати сімейним цінностям свого попередника («Іронія долі...» Ельдара Рязанова).

Люди — не вантаж!

Люди — не вантаж!

Першими з погрозами заблокувати автомобільний рух виступили перевізники Рівненської області. Вони провели попереджувальну акцію на знак протесту проти спільного наказу МВС і Мінтрансзв’язку, в якому йдеться про заборону переобладнання ввезених з–за кордону мікроавтобусів, призначених для вантажних перевезень, які вже в Україні переробляють для перевезення людей. І хоча влада планує здійснити це, залучивши представників громадських організацій та профспілок, ініціатива вже викликала спротив автоперевізників. Адже завозити транспортні засоби, які пристосовані для перевезення людей безпосередньо на заводах, а не в «польових» умовах, значно дешевше.

Щоб не було «какофонії»

Щоб не було «какофонії»

Днями на посту Державтоінспекції поблизу райцентру Чутове правоохоронці затримали вантажівку «Рено–Магнум», якою перевозили майже 30 тонн м’яса. Документи на транспортування свинячих туш у водія іномарки були. Та чи справжні вони? Адже перевізник стверджував, що прямує з одного м’ясокомбінату, розташованого в Житомирській області, на інший, у Миколаївську область.

Знову не розминулися

Знову не розминулися

Чергова аварія через виїзд на зустрічну смугу сталася вчора, близько 9–ї години ранку­ в Кам’янці–Подільському, на Хмельниччині. Водій автомобіля «ЗАЗ–Деу», їдучи по Хмельницькому шосе, розігнався, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з маршруткою «Мерседес», у якій їхали 17 пасажирів та водій, також легковик зачепив «ВАЗ», який їхав у попутному напрямку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики