І в Україні є кому перемагати Клочкову й Лісогора

І в Україні є кому перемагати Клочкову й Лісогора

Минулого тижня дніпропетровський палац водних видів спорту «Метеор» відзначив своє повернення до життя престижними національними змаганнями. Під дахом світлої та сучасної арени, яку реконструювали впродовж п’яти років, зібралися понад 400 кращих вітчизняних плавців. Тут вони ввійшли в тривалий сезон, апогеєм якого стануть Олімпійські ігри в Пекіні.

У «Сокола» бензину більше, ніж у «Дизеля»

У «Сокола» бензину більше, ніж у «Дизеля»

За винятком стартових матчів сезону з «Бєлгородом», решту домашніх зустрічей першого кола київський «Сокіл» провів у Броварах. І ось наприкінці минулого тижня наш флагман нарешті знову зіграв у столичному Палаці спорту. Щоправда, зближення мас із «найшвидшою грою у світі» було нетривалим — надалі Палац «перепрофілюється» на новорічні шоу та інші льодові вистави. Тож учора й сьогодні «Сокіл» із саратовським «Кристалом» зустрічається в місті–супутнику Києва, та й у січні 2008 року виступатиме в Броварах.

Електрика проти «Політехніки»

Електрика проти «Політехніки»

У Києві друге коло національної суперліги стартувало протистоянням «вовків» — лідерів чемпіонату — та львівських «політехніків», котрі перед цим здобули вісім перемог поспіль і несподівано утвердилися на третьому рядку турнірної таблиці. Підопічні Валентина Вороніна дали гідний бій київському «інтернаціоналу» й у третій чверті навіть вели перед — «плюс 4». Але ситуація змінилася після вимушеної паузи, що виникла через зникнення в спорткомплексі «Меридіан»електрики. Коли хвилин за двадцять гра поновилася, господарі пішли у відрив і довели матч до перемоги. Запорукою їхнього успіху була вдала гра американця Пуха Джетера — кожен його кидок із–за 6–метрової лінії був влучним.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики