Законне право внести розкладачку

Законне право внести розкладачку

Отже, Юля, а з нею і деякі міністри, вчора вдруге увійшла в ту саму «річку» — Кабінет Міністрів. І вже вчора Юля могла заносити на сьомий поверх свою розкладачку. Цікаво, як із насиджених місць у Будинку уряду з’їжджали міністри Януковича та сам Прем’єр від Партії регіонів, для якого, нагадаємо, це також була «друга ходка» в Кабмін? Із цим запитанням «УМ» звернулася до господарського управління КМ.

Ігор Гринів: Недовіра все одно зберігається

Ігор Гринів: Недовіра все одно зберігається

— Насправді це сталося ще під час виборів, коли народ проголосував за коаліцію «Нашої України» і Блоку Юлії Тимошенко, — каже Ігор Гринів. — Коли Центральна виборча комісія підтвердила такий результат, уже все було зрозуміло, і надалі просто тривали банальні торги . Це звичний, нормальний політичний процес для кожної країни, тому не треба сприймати його як щось непристойне. «Наша Україна — Народна самооборона» в даному випадку поводилися як професійні політики...

Другий шанс

Другий шанс

Минулого вівторка, який завершився невдалим голосуванням за Прем’єр­міністра, ще зранку в успіху Юлії Тимошенко не сумнівався ніхто. Учора все було навпаки: у стінах Верховної Ради панував песимізм, і навіть після того, як голосування вже розпочалося, ніхто не міг з упевненістю відповісти, чим воно завершиться. Точніше, майже ніхто, бо молодий БЮТівець Руслан Богдан був чи не єдиним, хто категорично запевнив коресподента «УМ»: до вечора Тимошенко вже буде Прем’єром. На скептичне зауваження, що крім нього таких переконаних оптимістів у парламенті не спостерігається, парламентарій відповів: «Віра — це 50 відсотків успіху». І порадив авторці цих рядків повірити в позитивний результат голосування разом із ним. Мовляв, так відсотків буде моїх 50 та його 50 — усі сто. Тож із вас, Юліє Володимирівно, для нас із паном Русланом — могорич.

Всі статті рубрики