«Монастир» голодує через «коронацію»?

«Монастир» голодує через «коронацію»?

Про голодування, яке ого­лосили засуджені Ізяславської виправної колонії №58, що на Хмельниччині, повідомила Харківська правозахисна група з посиланням на власні джерела за «колючкою». За інформацією правозахисників, ув’язнені «Монастиря» (таку неофіційну назву має колонія в кримінальних колах) вдалися до протесту через кілька причин. А це й холодні стіни камер №8, 9, 10 та 12, по яких стікає вода, відсутність вентиляції й належного опалення, одинарні рами на вікнах та щури на підлозі. Практично не опалюється й ділянка карантину, де новоприбулі засуджені перебувають перші 14 днів разом із хворими на туберкульоз.

Змагання Московських патріархій

Змагання Московських патріархій

У листі до митрополита Київського і всієї України Володимира перший заступник голови Спілки православних громадян України Олексій Добичін інформує Блаженнійшого про фактично демарш Валерія Каурова, який не підкорився рішенню УПЦ МП і СПГУ про саморозпуск, заявивши, що відтепер його організація співпрацює з церквою безпосередньо через Москву — без узгодження своїх дій з УПЦ МП.

Поділ та Оболонь поближчали на 4 кілометри

Поділ та Оболонь поближчали на 4 кілометри

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Позавчора між столичним Подолом і масивом Оболонь запрацював односторонній рух по новозбудованому мосту через Гавань. Споруда входить до комплексу Подільсько–Воскресенського мостового переходу, завершення якого заплановано в 2010 році. Проте сам міст, вартістю в 331 мільйон гривень, відкрили достроково.

Телички від адміністрації

Телички від адміністрації

Одним із пріоритетів роботи виконавчої влади Тернопільщини в наступному році новий голова облдержадміністрації Юрій Чижмарь визначив на останній прес–конференції комплексну допомогу багатодітним сім’ям. Зазначивши, що більшість таких проживає саме в західних областях України (потерпаючої від демографічної кризи), він підкреслив необхідність максимально сприяти цим родинам. Передусім — у забезпеченні усім необхідним для достойного виховання дітей. Запропонував голова і нові підходи до цього забезпечення.

Боже, туриста пошли

Боже, туриста пошли

Ідею поєднати культовий обряд, тобто молебень і хресний хід, з рекламною акцією озвучили на нещодавній прес–конференції директор інформаційно–маркетингової фірми «Курорти Криму» Олександр Бурдонов і директор Кримського регіонального центру «Маркетинг. Інформація. Реклама» Марія Мальгіна.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кримінальне чи побутове?

Кримінальне чи побутове?

У понеділок на офіційному інтернет–сайті футбольного клубу «Арсенал—Київ» з’явилося повідомлення, що на відомого в минулому футболіста, а нині — головного тренера клубу Олександра Заварова та його дружину в під’їзді їхнього будинку напав невідомий з вогнепальною зброєю. «Зловмисник вдарив Заварова, а потім навів зброю на дружину тренера», — сказано в повідомленні. У цей момент, за версією сайту, з’явилися співробітники Печерського райвідділу міліції, затримали зловмисника й вилучили в нього зброю. «Подію можна розцінити як замах на родину головного тренера ФК «Арсенал», — вважають у клубі. Що ж насправді сталося того вечора?

Ниркова недостатність

Ниркова недостатність

Апеляційний суд Донецької області вчора вирішив етапувати до Молдови підозрюваного у «чорній трансплантології» громадянина Ізраїлю Міхаеля Зіса. За останній місяць Ворошиловський райсуд Донецька двічі розглядав справу пана Зіса, який просився під підписку про невиїзд. Спочатку, у листопаді, суд вирішив залишити підозрюваного під арештом, але вже минулого тижня той самий суд і той самий суддя вирішили звільнити «чорного трансплантолога» під підписку про невиїзд. Правда, повітря свободи підозрюваний так і не встиг ковтнути. Практично не покидаючи зали суду, міліція затримала Зіса вдруге.

Всі статті рубрики