«Сквозняк» не дутиме

«Сквозняк» не дутиме

Кривий Ріг — шокований. У вівторок близько першої години ночі було розстріляно 31–річного підприємця Сергія Смирнова, відомого у кримінальному світі за прізвиськом Сквозняк. Це сталося тоді, коли той разом з 24–річною супутницею підходив до однієї зі своїх квартир, розташованої на вулиці Нахімова. Смирнов мав при собі пневматичний пістолет, з якого встиг вистрілити у відповідь сім разів. Проте сили виявилися нерівними. На місці вбивства було виявлено 26 гільз від автоматичної зброї калібру 5,45 міліметра.

Немає людини — немає боргу?

Немає людини — немає боргу?

Менше тижня знадобилося правоохоронцям Буковини, аби розкрити жахливий злочин, що стався в Кіцманському районі Чернівецької області. Мешканець села Мамаївці заявив, що несподівано зник його брат — 27–річний підприємець. Створена оперативна група знайшла обабіч дороги автомобіль хлопця разом із його речами та значною сумою грошей. Було зрозуміло, що злочин скоєно не з корисливих мотивів. Уже наступного дня міліція вийшла на двох кіцманчан, які мали зі зниклим земляком майнові відносини, а 6 грудня затримала підозрюваних. Затримані від усього відхрещувалися й лише через кілька днів, під впливом беззаперечних доказів правоохоронців, зізналися у вбивстві.

Слідами пологівського маніяка

Слідами пологівського маніяка

У Дніпропетровському апеляційному суді днями почався судовий процес у кримінальній справі пологівського маніяка Сергія Ткача, затриманого ще влітку 2005 року. У суді, що триватиме щонайменше півроку, розглянуть 40 злочинів, 29 із них — убивства. Загалом Ткач зізнався у 70 вбивствах, але решта — ще готується слідством, адже постійно виникають нові факти. За ці злочини безневинно засудили дев’ятьох людей. На суд з’їхалися родичі жертв злочинця і ті, кому пощастило залишитися в живих.

Всі статті рубрики