Прелюдія до голосування

Прелюдія до голосування

Учора в християнському перед­місті Бейрута — Баабда — було здійснено терористичний акт, який забрав життя генерала ліванської армії Франсуа ель–Хаджа, а також ще шести людей. Більше 10 осіб отримали поранення. Начинений тротилом автомобіль вибухнув, коли повз нього проїздив кортеж генерала. Замах стався поблизу резиденції президента Лівану.

Знову «Аль–Каїда»

Знову «Аль–Каїда»

Відділення «Аль–Каїди» в Магрібі (африканському мусульманському поясі) — «Салафістська група заклику і боротьби» — взяло на себе відповідальність за позавчорашні замахи в Алжирі, які здійснили двоє терористів–самогубців. Надалі надходять дуже суперечливі дані про кількість жертв цих замахів. МВС Алжиру повідомляє про 26 загиблих та 177 поранених, а провідні світові інформагенції — про 62 загиблих. Немає розбіжності лише в одному: серед убитих є 11 співробітників ООН. Вони працювали в столиці Алжиру, в штаб–квартирі ООН у справах біженців, перед якою пролунав один із вибухів.

Три автомобілі «відвезли» до неба 39 осіб

Три автомобілі «відвезли» до неба 39 осіб

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора в місті Амара, столиці південної провінції Майсан, майже одночасно детонували три начинені вибухівкою вантажівки. 39 осіб загинули та більше 125 — поранено, повідомляє агенція «Рейтер» із посиланням на дані місцевих лікарень. Агенція також наводить повідомлення іракського телеканалу «Фурат» про те, що заарештовано двоє осіб за підозрою у причетності до цих замахів.

Вбивця в облозі

Вбивця в облозі

Гаазький трибунал ООН із воєнних злочинів у колишній Югославії засудив учора до 33 років ув’язнення 65–річного генерала армії боснійських сербів Драгоміра Мілошевича. Він видавав накази про знищення боснійців, мешканців Сараєва, під час облоги цього міста, повідомляє агенція «Франс Пресс». «Зібрані докази розповідають жахливу історію оточеного міста та його мешканців, які опинилися в пастці й піддавалися бомбардуванням боснійськими сербами під командуванням генерала Драгоміра Мілошевича», — зазначив у заключному слові суддя трибуналу Патрік Робінсон.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики