Брак брами

Брак брами

Є надія, що руйнування брами Києво–Печерської лаври не залишиться без відповідного розслідування. На деякий час таке розслідування було заблоковане ухвалою Печерського районного управління міліції «про відмову в порушенні кримінальної справи за фактом руйнування Західних в’їзних воріт Національного Києво–Печерського історико–культурного заповідника». Утім позавчора прокуратура міста Києва ту неадекватну ухвалу скасувала. Про це повідомила прес–служба київської прокуратури.

Дзвінок на сто літрів

Дзвінок на сто літрів

Віднині кожний водій вінницького таксі, який допоможе розкриттю хоч би однієї крадіжки автотранспортного засобу, має шанс безкоштовно залити до свого бензобаку сто літрів пального — таку премію встановило для них керівництво обласного управління ДАІ. Ідея використати автотаксі, які в будь–яку пору дня і ночі накривають місто густою мережею і можуть стати цінним джерелом інформації, прийшла ще весною, і підштовхнула до неї не вельми приємна статистика щодо крадіжок автотранспорту: в регіоні щомісяця їх буває до двадцяти, причому близько чверті машин так і залишаються не знайденими.

Копійка до копійки

Копійка до копійки

Львівська міська рада не бажає втрачати потенційних заробітків під час проведення чемпіонату Євро—2012. За словами керівника прес–служби Львівської міської ради Наталі Міхнової, місто зацікавлене зберегти не лише всі стадіони в комунальній власності, а й об’єкти, які можуть давати прибутки для Львова. Саме тому нещодавно останні два стадіони — СКА та «Сокіл» — перейшли в комунальну власність. Це ж стосується і стадіону, який спорудять до Євро—2012. Шість гектарів для цього вже виділено поблизу іподрому, а навколишню територію під спорудження готелів та відповідної інфраструктури місто віддасть лише в оренду.

«Плюси» мінус ліцензія?

«Плюси» мінус ліцензія?

Замість засідань Верховної Ради другий за величиною аудиторії телеканал «1+1» транслює розважальні програми. Це — найголовніша претензія, яку виставляє каналу Національна рада з питань телебачення і радіомовлення. Нацрада попереджає: ситуацію треба виправляти, інакше «плюсів» змусять врахувати зауваження. У Нацраді готові йти на поступки, проте лише в тому випадку, коли недоліки в роботі будуть усунуті, а студія почне виконувати умови, на підставі яких видано ліцензію. «Ми не можемо переоформити другу ліцензію на дев’ять годин ефіру, оскільки володіння двома ліцензіями заборонене законом», — сказав «Комєрсанту–Україна» голова Нацради Віталій Шевченко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кап–кап — і долар!

Кап–кап — і долар!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Психологічна» межа — п’ять гривень за літр, яку успішно перейшла вартість найпоширенішого А–95 у більшості українських регіонів — не має нікого шокувати. Заливаючи у бак чотириколісного друга ті ж самі двадцять літрів, що й завжди, будьте готові платити щоразу більшу суму. Аби заспокоїти нерви і не створювати аварійних ситуацій на дорозі, можете ознайомитися зі статистикою: український бензин таки найдешевший у цілій Східній і Центральній Європі!

Всі статті рубрики