Віддам гадів у хороші руки

Віддам гадів у хороші руки

Не кожен зоопарк може похвалитися такою рідкісною колекцією рептилій, яку зібрали черкащани Тетяна та Євген Каспіровичі. Почалося все 20 років тому, коли ця родина ветеринарів звільнялася з роботи в зоопарку. Тоді там не залишилося фахівців, котрі б могли працювати зі зміями. Тому Тетяна та Євген пожаліли гадів і викупили їх.

Ще цвітуть хризантеми в саду...

Ще цвітуть хризантеми в саду...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ось–ось на більшості території Криму закружляють «білі мухи», а на його південному березі, у Нікітському ботанічному саду, ще всіма кольорами райдуги переливається плантація хризантем. Ця традиційна виставка осінніх квітів з легкої руки місцевих журналістів років п’ять тому отримала милозвучну назву «бал хризантем».

«Рогатого» замовляли?

«Рогатого» замовляли?

У Черкасах дістатися до потрібного місця, особливо якщо ви збираєтеся туди в компанії своїх друзів чи однокласників, можна, замовивши... тролейбус. Таку послугу для пасажирів пропонує комунальне підприємство «Черкасиелектротранс». І, як розповів «УМ» головний інженер цього підприємства Олег Заєць, така пропозиція на ринку перевезень у місті користується сталим попитом.

Всі статті рубрики