Синці від «троянд»

Синці від  «троянд»

Грузинська влада, яка постала внаслідок демократичної «революції троянд» у грудні 2003 року, тепер сама завдала відчутного удару по демократії: мітинг у Тбілісі було розігнано із застосуванням кийків та газової атаки. Є поранені, передає з Тбілісі власний кореспондент Бі–Бі–Сі. Близько 200 учасників мирної акції протесту потрапили до шпиталів з отруєнням сльозогінним газом. Загалом постраждалих під час розгону мітингу — близько 250 осіб, повідомила «УМ» директор інформагенції «Новості–Грузія» Єлена Імедашвілі. Точна кількість постраждалих, на думку пані Єлени, буде відомою надвечір середи.

Голландці поцілувалися з «Газпромом»

Голландці поцілувалися з «Газпромом»

Позавчора в рамках візиту до Москви прем’єр–міністра Нідерландів Яна Петера Балкененде було підписано угоду між «Газпромом» та голландською Gasunie про приєднання цієї компанії до російсько–німецького консорціуму будівництва Північноєвропейського газопроводу «Північний потік» дном Балтійського моря.

Афганістан у жалобі

Афганістан у жалобі

Учора в Афганістані розпочалася триденна національна жалоба за жертвами замаху терориста–самогубці в північному місті Баглан. Навіть учора поліція не могла достеменно порахувати жертв теракту 6 листопада. За приблизними даними, загинула 41 особа, зокрема, шестеро депутатів національного парламенту, понад 80 людей отримали поранення, з них — 42 дитини.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики