Не доганяє...

Не доганяє...

Виявилось, що Леонід Черновецький дуже навіть не проти позбутися крісла київського міського голови. Але як? Через референдум про недовіру йому киян — не хоче. Добровільно подати у відставку — не бажає. Вирішив він позмагатися з іншими претендентами у стилі «хто вище конем до терему дострибне — той царівну й поцілує». Тобто мерську булаву «медовими вустами» чи зубами й ухопить. Викликав Черновецький на герць Юрія Луценка і сказав йому, мовляв, так і так, Юро, якщо у бігу на 5 кілометрів мене переможеш, стольний град Київ — твій. Амінь.

«Сам украв!»

«Сам украв!»

Колишній мер Києва Олександр Омельченко подав до Шевченківського районного суду столиці позов про захист честі й гідності на заступника нинішнього мера Ірену Кільчицьку. «Омельченко завжди небезкорисливо ставився до комунального майна, — заявила газеті «Хрещатик» Ірена Кільчицька.

Грабували не наркомани

Грабували не наркомани

Припущення в. о. міністра внутрішніх справ Михайла Корнієнка про те, що масове пограбування слабко захищених філій київських банків здійснюють наркомани, яким не вистачає на дозу, не підтвердилося. Це засвідчує розкриття двох останніх пограбувань банків у Києві та Запоріжжі. Так, днями столичні оперативники «вийшли» на особу підозрюваного у пограбуванні філії «Укрпромбанку» в Печерському районі столиці. Нагадаємо, що 26 жовтня невідомий грабіжник, погрожуючи персоналу пістолетом, забрав із каси цієї філії майже 4 тисячі гривень.

«ВВ» мінус Піпа

«ВВ» мінус Піпа

У суботу «Всеукраїнський квартирник» у Міжнародному центрі культури і мистецтв давали культові–прекультові українські рокери — «Воплі Відоплясова». Вперше без бас–гітариста Олександра Піпи, який остаточно вибрав «Борщ». У записках публіка кілька разів запитувала, де прекрасний Піпа, а Скрипка відповідав, що Піпа пішов в іншу групу, але вони залишилися друзями. Вперше на великому концерті Піпу замінив Олексій Мельченко.

Поглянути в обличчя Тутанхамону

Поглянути в обличчя Тутанхамону

Від учора мумія Тутанхамона вперше була відкрита для огляду туристів, які відвідують музей у Долині фараонів у Луксорі (Єгипет). Досі мумія фараона, що помер понад 3 тисячі років тому, спочивала в кам’яному саркофазі всередині підземної поховальної камери. Тепер її перенесли в скляний герметичним бокс, що має забезпечувати постійну стійку температуру й гарантуватиме надійне зберігання мумії.

Не стало мрії всіх жінок СНД

Не стало мрії всіх жінок СНД

У ніч із суботи на неділю в автокатастрофі на трасі Москва—Уфа загинув відомий російський актор Олександр Дедюшко разом із сім’єю. За попередніми даними, він виїхав «Тойотою» на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою. 45–річний актор, його 8–річний син Дмитро і дружина Світлана Чернишова загинули на місці. Поховальна церемонія відбудеться 7 листопада в Домі кіно в Москві.

Церква для ув’язнених та привидів

Церква для ув’язнених та привидів

Каплиці чи невеличкі приміщення для молитви і сповіді сьогодні є майже в усіх слідчих ізоляторах України, а от перша справжня церква, названа на честь Івана Богослова, з’явилася днями в такій установі райцентру Чортків Тернопільської області. Церква невелика, але збудована згідно з усіма канонами. Ідея її спорудження належить капеланові СІЗО отцю Павлу Менлі, який також частково став спонсором, решту ж коштів було зібрано завдяки добровільним пожертвуванням парафіян, а в будівельних роботах брали участь і самі заарештовані. Цікаво, що свою духовну діяльність у новому храмі можуть здійснювати священики усіх конфесій. А коли правиться служба Божа, то завдяки сучасній аудіосистемі її чути в усіх камерах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики