Провінційні «перевертні»?

Провінційні «перевертні»?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До редакції потрапив досить цікавий і водночас жахливий документ. Історія ця відбувається у місті Дніпродзержинську, а головними діючими особами є співробітники місцевих відділів СБУ та МВС.
Лист, що є у розпорядженні «УМ», адресований народному депутату V скликання Володиславу За­барському від мешканця Дніпродзержинська Ва­лен­тина Пітюренка, який зіткнувся з безміром «правоохоронців» у рідному місті. Пан Пітюренко просить парламентарія втрутитися в жахливу ситуацію, що коїться навколо його сина Пітюренка Євгена.

Феміда «вмила руки»

Феміда «вмила руки»

Цікавий поворот відбувся у цьому безпрецедентному за масштабами судовому процесі — відтепер цим конфліктом займатимуться не служителі Феміди... а міліція! Як повідомляла «УМ», уже два місяці Одеська міськрада намагається довести у суді свої претензії до відомого ринку, незважаючи на те, що останій знаходиться на сьомому кілометрі Овідіопольської траси й аж ніяк не на території міста. Мовляв, ринок заборгував «перлині біля моря» майже півмільярда гривень за оренду землі протягом останніх майже двадцяти років.

Злодії теж вивчають нові технології

Злодії теж вивчають нові технології

Нова «есемеска» привабила увагу тридцятирічної володарки мобільного телефону. Ще б пак! Адже поповнивши протягом години свій рахунок на триста гривень, Людмила, за обіцянкою нібито оператора «Київстар», отримувала на рахунок ще тисячу! Позичила грошей у колег, купила ваучер, а як тільки кошти надійшли на рахунок, з’явилося нове СМС–повідомлення — подяка за участь у акції. Ще через півгодини зателефонували, і чоловічий голос радісно сказав, що номер мешканки Сум автоматично взяв участь у розіграші, присвяченому десятиріччю телефонної компанії, отож Людмила ще виграла й домашній кінотеатр. Співрозмовник записав адресу щасливиці, ідентифікаційний код і попросив увечері не відлучатися з дому, бо їй буде доставлено виграш.

Всі статті рубрики