Яку воду ми п’ємо

Яку воду ми п’ємо

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Значення доброякісної питної води для функціонування людського організму важко переоцінити. Результати численних досліджень вітчизняних та зарубіжних учених свідчать, що питна вода та її якість істотно впливають на організм і стан здоров’я людини.

Обман зору й трохи наруги

Обман зору й трохи наруги

Справа про сплюндровані національні символи на найбільшій вершині України набрала резонансу в п’ятницю по обіді, а вже в суботу в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко відзвітував про результати слідства. Отож Служба безпеки встановила, що фотографії на сайті «Євразійського союзу молоді» — імітація й монтаж, а самі «євразійці» дещо перебільшили свої подвиги. О цій порі року на Говерлі вже дуже холодно і дикий вітер, тож вандали зняли тільки те, що знімається, — металевий тризуб, який вони кинули під ноги. Гранітну стелу на честь Конституції України та пам’ятну плиту Греко–католицької церкви розбити молотками не вдалося, тож їх просто розмалювали емблемами «ЄСМ», фарбою з балончика. Решта — вдалий фотомонтаж Леоніда Савіна, адміністратора веб–сторінки «ЄСМ» і, за даними СБУ, — одного з учасників виправи на Говерлу.

Кілька «горішків» для СБУ

Кілька «горішків» для СБУ

Показушний вандалізм на Говерлі чітко засвідчив, як–то кажуть, хто є «ху...» в українській політиці.
Національні, державні символи — це святе. Їх плюндрування має викликати гнівну реакцію будь–якої партії, зареєстрованої на території України, що себе поважає і живе за юридичними та моральними законами саме нашої країни, а не якоїсь іншої. Це як у випадку, коли нарваний шмаркач матом посилає твою матір і дружину. Таке не можна пропустити повз вуха — потрібно реагувати.

Всі статті рубрики