«Навіть двічі по 109 — це менше, ніж 110»

«Навіть двічі по 109 — це менше, ніж 110»

Вирішальний етап закінчився так, як мало хто очікував. Перед гонкою в Інтерлагосі Кімі Райкконен відставав на сім очок від Хемілтона і на три — від Алонсо, але після фінішу саме він... ні, не дав волю емоціям, а з характерним відстороненим виразом обличчя колупався у вусі, і якщо й посміхався, то рідко й делікатно. Не дарма ж цей білявий фін заслужив прізвисько Айсмен — «Крижаний чоловік». Саме Райкконен, лідер команди «Феррарі», який замінив на цьому «посту» славнозвісного Міхаеля Шумахера, став 29–м чемпіоном в історії автоперегонів «Формула–1». До речі, тим самим Кімі зробив собі чудовий подарунок на 28–річчя — день народження Райкконена припав на 17 жовтня, але головні святкування, ясна річ, припали саме на неділю.

Кривбас плавить Донбас

Кривбас плавить Донбас

Чергові матчі вітчизняного елітного дивізіону відзначилися кількома особливостями. На їхній перебіг вочевидь вплинула і двотижнева пауза, пов’язана із проведенням кваліфікаційних поєдинків чемпіонату Європи, і зайнятість футболістів у своїх збірних. Уперше в сезоні програв лідер — «Шахтар». Можна це звалити на чортову дюжину номера туру, а можна й на арбітра, що й зробив наставник донеччан. Звітний ігровий день став найменш результативним у нинішньому чемпіонаті — всього дев’ять м’ячів. Натомість арбітри не показали жодної червоної картки. Найбільше народу на футбол прийшло у Кривому Розі й Харкові (по 12 тисяч глядачів), найменше — на «Металург» у Донецьку (півтори тисячі).

Поки що «літають» тільки «беки»

Поки що «літають» тільки «беки»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Здається, ми маємо нагоду спостерігати чи не найцікавіший за всі роки незалежності чемпіонат України. Можна припустити, що це тільки на початку сезону «низи» зможуть чи не щоразу давати справжній бій «верхам». Але наразі жоден із «грандів» не може почуватися впевнено, поки не відбудеться «притирка» складу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики