Товарами, послугами і щирими усмішками

Товарами, послугами і щирими усмішками

У час, коли формується нова влада і швидко псується погода, думати про забезпечення країни паливом треба особливо швидко. Ультиматум росіян прозвучав чітко і майже як у кіно: не будете платити — відключимо газ. А борг українських компаній разом із посередниками станом на нинішній день становить уже близько двох мільярдів доларів!

Удар землян по «Космосу»

Удар землян по «Космосу»

Новина про те, що учасники майбутньої «помаранчевої коаліції» домовились про спільного претендента на посаду столичного голови — йдеться про кандидатуру Віталія Кличка, — залишилась, на жаль, ані підтвердженою, ані спростованою самим Кличком. За словами прес–секретаря Блоку Кличка у Київраді Анастасії Горлової, Віталій перебуває за кордоном, тож зв’язатися з ним можливості немає.

Два потяги, одна дорога

Два потяги, одна дорога

Тепловоз із двома вагонами і підкранова платформа з підйомним краном «на борту» не розминулися на одній колії поблизу станції Язикове Барвінківського району. Обидва потяги рано–вранці везли бригади робітників на різні об’єкти. Під час зіткнення тяжкі травми отримали четверо «пасажирів» відкритого залізничного транспорту.

Своє прізвище власкор не проміняє!

Своє прізвище власкор не проміняє!

Коли глава уряду на запитання журналістки відповідає «Ви на себе в дзеркало подивіться», то в регіонах ще і не таке почуєш. Красномовний тому приклад — конфлікт нашого власного кореспондента у Запорізькій області Андрія Багнюка з мером Бердянська Валерієм Барановим. Журналісту на прес–конференції 2 жовтня мер не дав можливості поставити запитання, сказавши, що не буде на них відповідати. Журналіст, мовляв, не те пише, і його прізвище йому личить. А потім у присутності декількох десятків журналістів та операторів чиновник назвав Багнюка «гамнюк».

Здрастуйте, я ваша епідемія!

Здрастуйте, я ваша епідемія!

Уже з певністю можна сказати: холодна пора року настала. Її неодмінні супутники — екзотичні штами вірусу грипу та захворювання дихальних шляхів, що кожного року приходять в іншій іпостасі, проти якої у наших людей ще немає імунітету. Сезонний підйом захворюваності почався з вересня, але епідемія ще не настала. «На даний момент захворюваність порівняно з вереснем зросла вдвічі, що означає, що ми впритул наблизилися до епідемії грипу», — повідомив учора Аркадій Фролов, директор Українського центру грипу Міністерства охорони здоров’я. За його інформацією, цього року в Україну завітають три штами вірусу грипу, з яких один, «Соломонові острови», у північній півкулі вперше, й жодного імунітету українці проти нього не мають.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Це урок, який повинна засвоїти держава»

«Це урок, який повинна засвоїти держава»

Главу держави дніпропетровці чекали як «істину в останній інстанції». Спершу Президент прибув безпосередньо до потерпілого будинку по вулиці Мандриківській, 127. Оглянувши місце катастрофи, тут же, у штабному наметі МНС, він зібрав представницьку нараду, у ході якої було вироблено тактику дій на найближчі три—чотири дні.

Всі статті рубрики