Наступ «лівого Берлусконі»

Наступ «лівого Берлусконі»

Минулої неділі в Італії відбулися попередні вибори голови та керівних органів новоствореної Демократичної партії, яка має об’єднати навколо себе всі лівоцентристські сили та стати провідною політичною силою країни, щоб скласти на наступних парламентських виборах гідну конкуренцію правому табору на чолі з Сильвіо Берлусконі. Вибори мали демократичний і дуже унікальний характер. По всій Італії (і навіть за кордоном, де компактно мешкають італійці) було організовано понад 11 тисяч виборчих дільниць, на яких могли проголосувати практично всі бажаючі: всі італійці, яким виповнилося 16 років, громадяни інших країн ЄС, що мешкають в Італії, емігранти з дозволом на проживання в Італії. Такою нагодою скористалися 3,3 млн., хоча організатори розраховували лише на мільйон учасників. Учасники «праймеріз» мали до вибору... 35 тисяч кандидатів на дві тисячі посад у Демократичній партії.

Краще пізно, ніж ніколи

Краще пізно, ніж ніколи

Позавчора в німецькому місті Нюрнберг відкрили пам’ятник на честь понад 100 тисяч робітників зі Сходу, які в роки Другої світової війни були присилувані до праці на Третій Рейх. Мер Нюрнберга Ульріх Мали, представник Соціалдемократичної партії Німеччини, у промові під час урочистого відкриття монумента наголосив, що дослідження історії невільницької праці робітників із різних країн Європи почалися значно пізніше і здійснюються менш інтенсивно, ніж дослідження Голокосту та воєнних злочинів. Лише 2002 року в Нюрнберзі відбулася перша публічна зустріч мешканців міста з колишнім примусовим робітником, голландцем Робом Звеєрманом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тихо. Лідер говорить

Тихо. Лідер говорить

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Першу пляшку відомого бренду почали розливати 1992 року у Львові. Згодом, 1997 року, в Київській області було розроблено сім свердловин та розпочато будівництво нового підприєм­ства. Нині це найбільший і найсучасніший завод у своїй галузі в Україні й один із найбільших заводів компанії в Європі. «Кока–Ко­ла Беверіджиз Ук­раїна» — це вітчизняне підприєм­ство зі стовідсотковим іноземним капіталом. Інвестиції становлять 270 млн. доларів США. 22 торгові філії заводу працюють по всій території України, а загальна кількість персоналу становить понад 2000. Починаючи з 2000 року, потужність заводу постійно підвищується. Зараз на ньому діють дев’ять вироб­ничих ліній: 5 ПЕТ–ліній — із розливу солодких та несолодких газованих напоїв у пластикові пляшки об’ємом 0,5–2,5 літра. Серед цих ліній дві є супершвидкісними. Вони виробляють від 44000 до 45000 пляшок 0,5 літра за годину.

Всі статті рубрики