Силовиків — на контроль!

Силовиків — на контроль!

Ще у понеділок під час зустрічі з представниками політичних сил, що перемогли на дострокових виборах, Президент Віктор Ющенко чітко заявив не лише про необхідність скасування закону про Кабінет Міністрів (який, власне, й став головною причиною політичної кризи), але й виступив за підпорядкування усіх силових відомств главі держави. Адже намагання уряду Януковича «гратися в солдатиків» ледь не призвело до зіткнень між силовиками (чого вартий травневий штурм Генпрокуратури «Беркутом» на чолі з керівником МВС Василем Цушком).

«Піке» на свободу

«Піке» на свободу

Тільки нині стало відомо, що ще 11 вересня Кагарлицький районний суд Київської області, розглянувши справу засудженого Юрія Яцюка, виніс ухвалу — замінити йому частину терміну, що залишився, двома роками виправних робіт зі щомісячним відрахуванням 10 відсотків заробітку в дохід держави. Отже один із авіаторів, якого було визнано винним у скнилівській катастрофі, вийшов на свободу.

Розбійники на волі

Розбійники на волі

Підслідні здійснили втечу в ніч із понеділка на вівторок із будівлі Запорізького обласного туберкульозного диспансеру. Як повідомило «УМ» анонімне джерело в облуправлінні Запорізької міліції, близько четвертої ночі кримінальний квартет напав на міліціонерів, які охороняли їх у спецбоксі тубдиспансеру, вчинили спротив правоохоронцям i втекли...

Всі статті рубрики