«На небо» з посадкою у Конго

«На небо» з посадкою у Конго

Це вже четверта аварія літака Ан–26 із початку червня 2007 року. Згідно з попередніми даними, причиною катастрофи стало перевантаження, через що в машини буквально відвалився один із двигунів — навіть не злетівши, літак упав на житлові будинки неподалік міжнародного аеропорту Нділі. Знайдені останки 15 осіб, які загинули на землі. Ще 23 людини перебували на борту. Наразі невідомо, чи залишився хтось із них у живих.

Російський «ведмежатник»

Російський «ведмежатник»

У двокімнатне помешкання на другому поверсі сталінського будинку в Москві злодії вдерлися вночі. Двері квартири, яка належить «просто Таї», броньовані, тож грабіжники не йшли «напролом», а залізли через металопластикове вікно кімнати, яке легко піддалося.

На самому дні

На самому дні

Жорстока і моторошна циганська драма розігралася нещодавно у Вінниці й мала продовження у Києві. 24–річна циганка Альбіна родом із Молдови викрала двох дівчаток із вінницької родини своїх одноплемінників, циган. Юних бранок, молодшій з яких, Сабріні, вісім років, а старшій, Нонні, одинадцять, Альбіна відвезла до Києва й примусила працювати на себе: Нонну продавала для сексуальних утіх першому–ліпшому чоловікові за 50 гривень, а Сабріна мусила жебракувати або залишалася прив’язаною в будинку як заручниця, адже Альбіна знала, що Нонна нізащо не залишить молодшу сестричку.

Контемпорарі есперанто арт

Контемпорарі есперанто арт

У салон «Бентлі» з вулиці заглядає коричневого кольору чоловік і вдивляється у свого двійника в приміщенні. На ньому нічого, крім патьоків фарби. Це перший експонат нової виставки Reflection, яка з сьогоднішнього дня доступна для всіх у PinchukArtCentre. Киянин, що поспішає в неділю ранком на Бессарабку за парною телятиною, може й не здогадуватися, що ця пара чавунних людських фігур — знамениті скульптури одного з найтитулованіших британських скульпторів, лауреата премії Тернера1994 року Ентоні Громлі. Такі фігури, які мають тіло власне художника, недавно зачудовано розглядали англійці на вулицях Лондона, а також перехожі у Бельгії, Норвегії, Німеччині, настала черга українців. І скільки вони так стоятимуть, залежить від власника чоловічків — олігарха, мецената і засновника Центру сучасного мистецтва Віктора Пінчука.

Покійник не винний...

Покійник не винний...

Максим Курочкін, відомий у кримінальних колах як Макс Бєшенний, був скандально відомою особою в Україні. Рейдерські спроби захопити найбільший продовольчий ринок України «Озерка» в Дніпропетровську, відверта підтримка Януковича на президентських виборах—2004 через створений у Києві «Російський клуб» та Блоку Наталії Вітренко на парламентських виборах—2006, скандали навколо «жирних» київських готелів та кримських санаторіїв, ділові зв’язки з Віктором Медведчуком — таким є неповний перелік його інтересів у нашій державі.

Качан енергії

Качан енергії

У п’ятницю в Золотоноші Черкаської області урочисто закладали першу колону заводу з виробництва біоетанолу в промислових обсягах. Таке підприємство буде першим на теренах України.

Дяді за викликом

Дяді за викликом

Київська міська влада та Державна служба охорони вирішили до кінця місяця встановити в усіх столичних школах так звані «тривожні кнопки». Про це повідомив у четвер на брифінгу начальник Департаменту ДСО Сергій Сидоренко.

Всі статті рубрики