У гостях, як удома

У гостях, як удома

Лише один матч позавчорашнього ігрового дня Ліги чемпіонів приніс радість уболівальникам команди — господаря поля. Його результат, швидше, можна віднести до несподіванок: скромний шотландський «Селтік» обіграв чинного володаря трофею — італійський «Мілан». Колектив Карло Анчелотті явно переживає кризу, чим кельти й скористалися. Три очки «зеленобілим» приніс австралійський форвард Макдональд, вдало зігравши на добиванні на останній хвилині двобою.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ламаємо традиції. Дорого

Ламаємо традиції. Дорого

Із 2000 року, коли гірники під проводом Віктора Прокопенка почали виступати у найпрестижнішому клубному турнірі Старого світу, їм жодного разу не вдавалося здобути три очки на виїзді. І от позавчора у Португалії цю неприємну традицію було зламано. Творцями перемоги над «Бенфікою» став донецький інтернаціонал, в який президент «Шахтаря» вбухав багатобагато мільйонів зелених папірців. На відміну від київських «варягів», легіонери «Шахтаря» забезпечують позитивний результат. Уже після двох турів групового турніру Суперліги віцечемпіони України вийшли у лідери свого квартету й зробили вагому заявку на «плейоф».

Вадим Тасоєв: Міліція зупиняє, бо я «особа кавказької національності»

Вадим Тасоєв: Міліція зупиняє, бо я «особа  кавказької національності»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На недавньому чемпіонаті світу в Баку він здобув третю в кар’єрі «бронзу» планетарного масштабу, ще п’ять разів був призером першостей континенту. З 1999 року уродженець Осетії Вадим Тасоєв входить до еліти світової вільної боротьби, стабільно підтверджуючи свій високий клас. Лише посісти найперше місце «на світі» і «Європі» не вдавалося. Утім сам борець, який вважає себе українцем і каже, що тепер з–за кордону його більше тягне до Києва, ніж до рідного Владикавказу, запевняє: з часом він подолає цю неприємну традицію і принесе Україні «золото».

Всі статті рубрики