«Те саме робиш і ти, Юліє»

«Те саме робиш і ти, Юліє»

Черговим піар–ходом Юлії Тимошенко перед виборами став позавчорашній одноденний марш–кидок до Лондона. Це вже друге закордонне місто в передвиборчому турне лідерки БЮТ — трохи раніше вона побувала в Неаполі, де знялася у фільмі про українських заробітчан. А в британській столиці пані Юлія зустрілася з екс–прем’єр–міністром Великої Британії Маргарет Тетчер — передусім для того, щоб попозувати для фото– й телеоператорів.

Неминучі, як новий день

Неминучі, як новий день

Партія регіонів піде на вибори. Схоже, усі розмови про можливий вихід ПР із виборчої кампанії таки були нічим іншим як гучним піар–ходом і засобом мобілізації «синього» електорату. Учора на мітингу в Краснодоні Луганської області лідер «регіоналів» Віктор Янукович сказав, що ПР іде на вибори і переможе на них зі значним відривом. «І ми як переможці виборів формуватимемо уряд. Будь–яка політична дестабілізація після виборів буде на совісті наших опонентів», — наголосив Прем’єр у відпустці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто займе плацдарм?

Хто займе плацдарм?

Позавчора надвечір «комсомол» Януковича — «Союз молоді регіонів» — розбив під будівлею Центральної виборчої комісії наметове містечко. Офіційне пояснення: молоді люди нібито стривожені повідомленнями про те, ніби «помаранчеві» збираються зривати і фальсифікувати вибори. Акція заявлена безстроковою. Дехто прогнозує, що це і є початок активної вуличної кампанії тиску на підбиття результатів голосування та, як наслідок, створення правлячої коаліції в новому парламенті.

Всі статті рубрики